TJOHOOOOO!!

Vilken go dag det har varit i dag, blå himmel, varmt och skönt!

Jag har varit kompledig och tagit hand om mig själv. I går så skickade kroppen ut varningssignaler till mig, ♥️”Ta det lugnt nu och stanna upp en stund!” ♥️

De senaste veckorna så har det varit mycket runt omkring mig och jag är inte 40 längre. Åldern tar ut sin rätt och jag är så stolt över mig själv och tacksam, att jag har lärt mig att lyssna på min egna kropp.

Jag har bara njutit och gjort det som jag känt för i dag. Det som har stressat mig, försvann bort när jag kom ut i naturen och rörde på mig. Lyssnat in signalerna, djupandats och på så sätt hittat min livsglädje. 

Gått med mina stavar, ätit blåbär och clementin,  kastat löv, tagit de här bilderna,  kört skön rörelseträning. Inte haft koll på klockan, inte varit tillgänglig och det här är ett måste för mig ibland. 

Det är ute i naturen som jag hittar min kraft, styrka och energi. 

Älskar att bara gå omkring och rätt som det är så hittar jag ett mysigt ställe och då stannar jag till och kör lite övningar. I dag så la jag mig på rygg och direkt på marken, bara kikade på himlen, höstfärgerna, solade, blundade och slumrade bort en stund. 

Det här är en dundermedicin för mig och jag har lärt mig genom åren, att ta tillvara på livet. Jag blir pirrig i hela kroppen av lycka, bara  genom att upptäcka små vattendroppar på löven eller på mina skor.

Olof Röhlanders Pepp, har jag behövt mer än någonsin de senaste veckorna. Vet inte riktigt hur jag skulle klara mig om jag inte hade hans tänk med mig i min vardag. Tänket, träningen och naturen, TRE VIKTIGA SAKER I MITT LIV OCH SOM JAG MÅR BRA UTAV! ♥️♥️♥️

När jag kom hem igen, så åt jag lite mat och ute i solen. Slumrade till i solstolen en stund innan jag klippte gräset. Undrar om det var sista gången för i år, som jag klippte?

Min regntunna har jag börjat tömma på vatten, den ska in i förrådet under vintern. 

Mina växter har fått lite extra vatten i dag och de tackade och tog emot.

Jag är tacksam för den här dagen och den har gett mig mycket tillbaka. Mitt liv är jag rädd om, det kommer inte att gå i repris. Ingen kommer att tacka mig, för att jag stressar och blir sjuk på kuppen. Det är jag som kommer att vara förloraren och det priset är jag inte beredd att betala.

Har en så skön och trygg känsla i min kropp i kväll…..

♥️”JAG HAR TAGIT HAND OM MIN EGNA HÄLSA I DAG!”♥️

♥️Kom i håg att det är DU som är den viktigaste personen i DITT LIV!♥️

Kram och Ta hand om dig och Ta tillvara på livet!♥️

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.