TJOHOOOOO!! 

Vet faktiskt inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget!

Jag har haft en underbar förmiddag med tystnad och ett helt otroligt lugn ute i naturen. Tid för att känna livet på riktigt, tid för återhämtning och tid för att reflektera. 

Mina tankar har fått komma och gå, jag har släppt iväg dom ungefär som molnen rör sig på himlen eller som vattnet rinner i Emån.

När jag valde att satsa på att träna ute i naturen och med det som finns därute, så fanns en längtan och en dröm att inte bara träna utan oxå hitta min återhämtning härute.

Så tacksam att jag har hittat det jag letade efter och på de här bilderna så ser du det som betyder allra, allra mest för mig. Jag är så nära ♥️NATUREN OCH LIVET♥️ här, somnade till vindens sus och lite svagt brus ifrån vattnet och när jag vaknade så fanns det kvar. En enkel picnic och en bok som jag sällan eller aldrig öppnar, jag väljer utan att egentligen tänka på det att ligga och kika på himlen, titta ut över vattnet eller bara ligga och blunda. 

Den här återhämtningen som jag hittar ute i naturen, den är svår hitta någon annanstans.

Vad det är för väder spelar ingen som helst roll, huvudsaken är att jag har ett väder att gå ut i. Det som jag har respekt för det är åska och när det blir alltför många minusgrader.

Så skönt att bara ligga/sitta där på marken och se hur det blåser i träden. Det kändes nästan som jag flög i väg på liggunderlaget när jag låg och kollade på molnen och följde dom med blicken. Hur lätt som helst att somna och med båda ögonen. 

Jag pendlar mer än gärna till mitt jobb, för mig är det närheten till naturen som är det viktigaste.

Har fått det bästa utav två världar, tränar och rör på mig ute i naturens egna gym och använder naturen som en skön återhämtningsplats, små smultronställen som är helt underbara. 

Innan jag fick tillbaka mitt liv igen, så uppskattade jag inte alls naturen på det sättet som jag gör i dag. Ju mer jag är ute, ju mer lär jag mig uppskatta de där små goa stunderna som ger mig så otroligt mycket tillbaka. Jag har lärt mig att ta tillvara på ♥️MITT LIV♥️ och det kom inte över en natt men här funkar oxå det här tänket……

🦋”TRÄNING GER FÄRDIGHET!” 🦋

Ha en fortsatt fin söndag och Ta tillvara på livet, det går inte i repris! ♥️

Kram!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.