TJOHOOOO!!! 

Det sägs att tiden går fort när vi har det roligt, eller hur⁉️

Jag tror och lägger till att njutning ingår i det oxå, för så har det verkligen varit för mig i dag. När jag öppnade upp sidan där jag skriver blogginläggen, så kom klockan upp‼️

”Ojdå, är den redan fem minuter över fyra, sist jag tittade på klockan så var den ungefär tio!” 😀

Så skönt att slippa ha koll på klockan och det är något jag uppskattar mer och mer faktiskt. Ju mindre jag kollar på klockan, ju bättre blir jag på att bara få vara. Göra det som jag tycker är kul, göra något som jag mår bra utav och som ger mig något tillbaka. ♥️

Så här såg det ut för några timmar sedan, någonstans i skogen och någonstans vid Emån.

En go och enkel picnic i ryggsäcken och så mina stavar, sedan så var jag redo för en skön skogspromenad. Det var några dagar sedan jag var i den här skogen och det har hänt massor. Så mycket grönare, vårblommorna är kvar och de små insekterna har hållt mig sällskap, helt OK! 😉 Men det behövs regn, så torrt och jag håller båda tummarna för regn nu!! 🌦🌧

Jag har haft det så skönt, kört övningar som bara kommit direkt ifrån hjärtat. Lekt fram dom, känt efter hur det har känts i kroppen och att använda stenar som en träningsbänk, det är skönt. Under tiden jag låg här och pendlade med benen, så passade jag på att krama om stenen lite. Härligt att bara ligga där, kika på naturen medans benen jobbar i olika riktningar. Här kör jag bakåt, men jag testade att köra åt sidorna oxå, snett bakom och så vidare, det funkade och kändes gött! 😅

Lite tidigare i dag på morronen, så laddade jag hem en ny träningsApp och den här!

Har inte kollat på alla små videos men en  fastnade jag direkt för, det var övningar där jag fokuserar mycket på andningen. Jag behöver öva på det och det bästa tillfället för mig att öva på det är mitt ute i naturen. Där finns lugnet och stillheten som hjälper mig att andas rätt och inget som stör mig. Så skön känsla att fokusera på andningen och ändå veta att musklerna får jobba, speciellt de mindre! 😀

Här är jag mitt inne i övningarna och det här var det skönaste jag varit med om. När videon var klar, så var jag så avslappnad och med ett inre lugn, trygghet som jag inte känt innan. 

Så skönt och när videon var slut så bara la jag mig på mattan, tittade upp emot himlen och somnade en stund. ♥️DET HÄR ÄR LIVET OCH TRÄNINGEN GER♥️

Innan jag packade ihop mina grejer, så passade jag på att krama om ett stort träd och hur konstigt du än tycker att det låter kanske, men trädet ger mig den styrkan som jag behöver. Jag kramade om mig själv oxå, tackade min kropp för att den hängt med mig under passet! ♥️🙏

Det är en konstig tomhetskänsla varenda gång när jag lämnar platsen där jag tränat. Lite overkligt men ändå verkligt, att för några minuter sedan så låg jag där på mattan, stod i mossan, satt på stenen och fikade och nu är det helt tomt. 

Tur att jag hade kört lite styrka innan den här videon, testade att köra några styrkeövningar men varken kroppen eller huvet ville, så jag struntade i det. Bara gick med mina stavar, behöll lugnet som jag fick vid andningsövningarna och innan jag gick hem så stannade jag till vid Emån, drack lite vatten och bara kopplade av. Om du frågar mig, så finns det inget som är så rogivande som vatten! 

Jag har haft sköna timmar i skogen, ingen aning om hur länge jag var där. Min lilla runda fick ta den tid som behövdes och….

♥️”JAG LÄNGTAR TILLS NÄSTA GÅNG JAG SKA UT I NATUREN‼️♥️🦉🦅🐜🕷

Nu ska jag fixa lite att äta, skogen och den friska luften suger!

Kram och Ha det så gott!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *