TJOHOOOO!! 

Dagens sista inlägg kommer här, jag lovar!!

Här är bilder från i dag och bilder där jag trivs som allra, allra bäst!

Lunch och mitt ute i naturen och vid vattnet. Det kanske låter fånigt men att fixa till en enkel lunch, stoppa den i mattermos, packa ryggsäcken, stavarna är med, låsa dörren och sedan dra iväg ut i naturen, det här är så mycket livskvalité för mig. ♥️

I dag så åt jag nudlar som jag först kokade förstås, stekte tillsammans med korv och wookgrönsaker och ägg, toppade med lite sötsur sås! Inget tillkrånglat på något sätt, tar det jag har hemma och är sugen på helt enkelt. 😀 Om du undrar vad det gula är som hänger på bänken, så är det en ”regnkappa” till ryggsäcken. Det regnade när jag gick iväg, så mysigt så! 

Jag var kvar en lååång stund vid vattnet, körde mindfulness när jag hade ätit. Satt bara och kollade på vattnet, hade koll på min andning och mina axlar satt där dom skulle vara. Tittade på fiskarna som simmade runt, på bubblorna och hur de förvandlades till små fina ringar på vattnet.

Så otroligt skönt att bara vara i nuet, ju mer jag tränar på det här, ju bättre blir jag på det och då kommer oxå de där goa resultaten.

Lite kaffe på maten och sedan drog jag iväg till skogen.

Nästa stopp för kaffe och det här med att ha med en termos är det bästa jag kommit på, bland det bästa i alla fall. 😉 Så mycket livskvalité att stanna till vid något mysigt ställe som här, några stenar, härlig mossa och blöt sådan i dag. Blåbär och lingon precis bredvid mig och det här är svårt att slå. Plocka bären, lägga dom i burken med lite salt choklad och sedan är det bara att njuta utav kaffet, det som finns i min lilla burk och det som finns runt omkring mig. TIttar du riktigt noga, så ser du en liten vattendroppe på chokladen, det är livets mening. 

På vägen hem så helt plötsligt så upptäckte jag ett helt nytt rum och mitt ute i naturen. Har gått förbi här hundratals gånger men inte fått upp ögonen förrän nu. Det kändes som jag smög in och…..

när jag kom in där så öppnade sig ett himmelrike för mig som älskar att träna i skogen.

Här finns allt det som jag behöver! Möjligheter till klättring på stenar, krypa under, krypa över stammar och grenar. Så mycket härliga redskap att använda till både styrka och rörlighet! 

Längtar efter att få träna här, med naturens egna redskap, med min egna kroppsvikt och med mina stavar. Vill jag så kan jag använda soppåsen som jag ändå har med mig som sittunderlag! 

Här tog jag mitt sista kaffestopp och så mysigt att sitta i mitt lilla rum. Lite lätt duggregn, tyst och lugnt och allt det här är så fantastiskt. Det är gratis att träna, promenera och fika ute i naturen. Så tacksam att jag bor så nära naturen och att jag har hittat hem på något sätt. 

Det är så spännande med att träna ute och vara ute i naturen. Jag upptäcker nästan varenda gång något nytt men det gäller att titta åt alla håll, tittar jag bara rakt fram så missar jag massor. 

Efter de här härliga timmarna i skogen, så har jag fått ny energi och många idéer har ploppat upp i huvet, hur jag ska göra för att nå dit jag vill. 

Inte många timmar kvar på den här helgen men minnena kommer att finnas kvar!

Snart dax att lägga huvet på kudden och tacka min kropp för att den har hängt med mig i dag!

Gonatt och Sov så gott! 🙋💤💤💤💤

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.