HO, HO, HO, så här före dan före dan, före doppardan! 

Har jag koll på när julafton är, tror du?

Det är på söndag i alla fall, i dag är det fredag och i morron är det lördag.

Det blir nog bra det här!

Ingen jul utan min ♥️ÄLSKADE EGNA LILLA TOMTE! ♥️

Den här tomten är absolut min allra bästaste tomte, så kär och han har hängt med mig i många år nu. Inte bara med mig, han har busat runt med mina barn och med våra barnbarn. När jag flyttade så fick han hänga med, det blir ingen jul utan honom. ♥️

Jag har bara njutit i dag, haft en skön och lång morron i soffhörnet, sovit länge, ätit julmat på tavernan tillsammans med Sören och det var så jättegott! Alldeles lagom och så skönt att bara få gå och hämta mat som några andra har lagat. VARDAGSLYX! 

Lite julstök blev det i dag, inte för att jag måste utan för att jag ville. Det där med en massa måsten, det har jag slutat med för länge sedan. Nu gör jag det som jag känner för, resten finns att köpa färdigt.

Som du ser så har jag haft go hjälp av min lilla tomte.

Lite juleköttbullar med smak av kanel och nejlika och de där andra vanliga kryddorna blev det. Om jag får säga det själv, så blev de goda! 

I år har jag inte bakat något julgodis, men de här kakorna är nästan som godis!

Lätta att göra och jag kör med färdigköpt pepparkaksdeg, det finns en gräns på hur stort tålamod jag har i köket. Lite överraskning för den som inte vet vad som döljer sig i pepparkakan, en go brytning mellan sött och pepparkaka.

Låt dom svalna på plåten innan du lossar dom, de stelnar när de håller på att svalna.

Här är receptet och Lycka till om du känner för att testa. Klicka först en gång på receptet och sedan en gång till, då blir det lättare att läsa det! 

Nu ska jag bara mysa vidare i kväll, köra lite julyoga med skön rörelseträning till fin julmusik!

Egen tid med en helt underbar återhämtning! ♥️

Ha det bäst och Var snäll mot dig själv och mot andra!

Julkram från mig till dig!

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.