TJOHOOOO!!!

Vilken skön hemmadag jag har haft, jag älskar att bara få vara hemma och det är inte så bara. Jag njuter av att få göra det jag vill, inte ha koll på klockan  utan bara få vara helt enkelt. ♥️

Jag har tränat och kolla nu är det vår på riktigt alltså…..

så skön känsla att köra sportmassage ute och min kropp har tackat mig för det här. 

Att massera fötterna med en massageboll, det gör underverk och bäst resultat får jag om jag tar lite linement först under fötterna och masserar in det och sedan rullar jag bollen och efter det så kör jag rörelse och styrkeövningar för fötterna. En tennisboll eller någon annan hård boll funkar oxå!!

Det är lätt att glömma bort fötterna men det är dom som bär upp oss och hela tiden! (nästan)

Här får framsida lår sig en omgång med en massageroller….

och lite skön stretch efter det.Här är det vadernas tur, jag står på ett halvt vedträ som du kanske ser och här gäller det att jag sträcker på mig, ju mer jag sträcker på mig, ju skönare stretch får jag i vaderna. Har du ingen massgeroller, så funkar en kruskavel minst lika bra. 

Att jobba med fötter och vader, det är viktigt. Det är inte bara fötterna och vaderna som mår bra utav det, knäna, ryggen och så gott som hela kroppen mår bra.

Ett skönt pass med min egna kroppsvikt blev det och lite bus och lek med mina gummiband.

Jag älskar att leka fram träningen och att testa lite olika saker. Här jobbar jag med två band samtidigt, inget konstigt men det är olika motstånd på banden. 

Det här är kul och utmanande! Här bjuder jag inte på några leenden, jag är fokuserad på hur det känns  och här är det inte bara kroppen som får jobba, huvet oxå! 😅

♥️Att hitta det där lilla enkla i min vardag, det gillar jag! ♥️

Inte krångla till det och det här åt jag till middag i dag! Pasta som blev över sedan i går och sedan så tog jag det som fanns i kyl och frys! Det smakade gott och mätt blev jag i dag oxå. 

Lite fix i min lilla trädgård har jag pysslat med….

En skön promenad utav stavar blev det och jag känner mig lite ensam när stavarna inte är med. Men ibland så är det skönt att bara gå utan stavar, det händer inte så ofta men i dag så hände det!

Återhämtning vid vattnet och för mig finns det inget skönare. 

Det händer mycket både ute i naturen och i mina pallkragar, min gräslök börjar växa till sig och den allra, allra första gräslöken är godast.

Vårens första humla kom förbi när jag satt ute och fikade på verandan och modell större, kan jag lugnt påstå. Lite lagom slö och trött, kanske nyvaken och vad vet jag? 

Tänk, jag är ledig i morron oxå, så skönt!

Ha det så gott och Var rädd om dig! ♥️

Kram!

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.