TJOHOOOO!!

En go dag kommer inte av sig självt……

Jag kan inte sitta kvar i soffhörnet och tro att den ska komma in genom dörren eller att någon annan ska fixa den åt mig. Nä…. det är jag som får hjälpa den lite på traven. På morronen i dag och innan jobbet så körde jag ett kortare yogapass ifrån MyMOWO, en av mina favoriter.

Det här passet på ca 15 minuter hade jag nytta utav hela dan på jobbet. Kroppen mådde bra, själen mådde bra och jag var pigg i huvet.

För en stund sedan så såg det ut så här hemma hos mig!

Kopplade av totalt med ett skönt, svettigt och kul pass ifrån MyMOWO och med min egna kroppsvikt samt några lättare hantlar. Ett pass med styrka, balans, puls och så lite rörlighet på det och hela kroppen fick sig en genomkörare. Brist på fantasi, kanske du tänker nu? Två pass från MyMOWO på samma dag? Just precis! Jag tränar dit hjärtat leder mig och det tänket funkar för mig. 

Avslutade med skön sportmassage, rörelseträning och lite bus och lek med grejerna.

Älskar att jobba med höjd, grymt kul att köra armhävningar på två bollar och med olika storlekar. Här gäller det att trycka till bollarna, galet lätt att åka iväg åt ett annat håll än det jag tänkt mig. Men det är det här jag gillar, utmana mig själv, testa och känna efter hur det känns i kroppen när jag kör övningarna. 

Att träna på hemmaplan, det har många fördelar. Jag kan träna när jag vill och kan skapa min egna gymmiljö. Det är så mysigt att träna med levande ljus som sällskap och det ger ett lugn till både träningen och till mig. 

Nu ska jag snart sova.

Lycka till med din träning, ha kul och våga att ÄLSKA UTMANINGEN! ♥️

Kram!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.