TJOHOOO och här kommer dagens sista inlägg, jag lovar!! 😉

En bild tagen vid Emån och här ungefär startade jag min kvällspromenad. Jag bor så nära det här lilla smultronstället, några minuter att gå sedan så är jag framme!

Det var klibbigt varmt ute men ändå så jätteskönt. Lugnt, tyst och stilla, inga lurar i öronen utan bara naturens egna ljud. Helt ensam men ändå inte ensam, djuren finns där och de höll mig sällskap. ♥️

Sniglarna var ute på sin kvällspromenad, både mördarsniglar och skogssniglarna. Några större rovfåglar som jag inte kan namnet på, en söt liten kisse träffade jag för andra gången i dag och så ett rådjur som bara helt plötsligt dök upp!

Bara så helt underbart att få komma ut i naturen, jag hoppas att jag aldrig vänjer mig vid det här och att jag inte tar allt det här för givet. Jag får ofta påminna mig själv om, att vara tacksam för det som jag har och ta tillvara på livet medans det pågår. ♥️

Kram och Sov så gott!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.