TJOHOOOOO!!!

Där kom dom…..minusgraderna!

Jag märkte redan i går kväll att temperaturen började sjunka, så jag bäddade in bilens framruta med en värmande filt. När jag vaknade så var grannens gräsmatta helt vit och bilen var isig.

Så krispigt skönt ute och helt perfekt väder för uteträning! 

En riktigt go och skön dag på jobbet blev det, så fint i skogen med rimfrosten. Det doftade helt underbart, frisk luft i massor och vi var bara tvungna till att ta upp lite löv från marken, känna på dom, lägga dom mot kinden och så svalt och skönt. 

Vi avslutade passet med fika och den smakade ännu godare i dag. Lite svampplockning blev det oxå och för första gången i mitt 60-åriga liv så har jag plockat svamp, trattkantareller. 

Min träningskompis fick syn på svamparna och jag hade ingen aning om att det var trattkantareller. Hon fick svamparna jag plockade, hon har bättre tålamod än jag att rensa svamp, förvälla och så vidare. Men det var kul att plocka, en plastkasse full på en liten stund.

I eftermiddag så var jag i Nässjö på en liten utflykt med bästa kompisen. En pall till hallen blev det och en fat att ha på bordet istället för en duk. Jag har blivit ganska så bekväm med vissa saker, fatet kan jag bara diska av men en duk måste jag stryka. 😉

Jag längtar efter minusgrader, snö och den där underbara känslan att komma ut och mötas utav kall luft. Få rosiga kinder, istappar i håret och se min egna andedräkt när jag andas ut.

Det behövs inte mycket för att jag ska må bra! ♥️

Nu ska jag sova, är trött i båda ögonen!💤💤💤💤💤

Kram och Ta hand om dig! 🙋♥️

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.