TJOHOOOOO!!!! 

Så skönt med semester och jag har haft både sol, regn och åska! Helt OK och det är inte vädret som gör min semester, istället är det att göra något helt annat än det jag gör när jag jobbar!! 😀

Jag har ätit lunch med en av mina finaste kollegor och vän, så mysigt och så trevligt! 😀

Lite shopping på MAXI blev det innan jag åkte hem och resten av dagen så har jag mest slappat.

Det är ju semester‼️😎

Här kommer ”några” bilder ifrån en härlig minisemester tillsammans med Sören och i Oskarshamn. 

Den här lilla breaket behövde jag och det var så skönt att komma hemifrån under några dagar. 

Havslätts camping kan jag verkligen rekommendera, lagom stor och nära till havet. 

Det jag uppskattade förutom vattnet, så var det närheten till naturen. Så fina promenadvägar och en liten gård där det bodde lite djur, hästar, kaniner och så grisen Pelle. Han gillade jag men jag är inte helt säker på att han gillade mig. När jag pratade med honom så tittade han med ett öga på mig, grymtade lite och la sig på andra sidan och somnade, så intressant var jag. 😉

Kaninerna gillade mig i alla fall och det var ömsesidig kärlek. Så keliga och så söta, helt otroligt att få chansen att komma så nära djuren och bara så där.

Ett utegym fanns det oxå och jättefint var det. Men jag valde att köra lite knäböj på bryggan istället och i hopptornet samt lite andra övningar. Helt underbart att träna ute på bryggan och i solskenet.

Nu har jag sett hur Triathlon fungerar och vilka hjältar, alltifrån funktionärer till de som tävlade. På förmiddan så var det ungdomar som tävlade och med tanke på att det var 14 grader i vattnet så var de helt beundransvärda.

På eftermiddan så var det de som var lite äldre och temperaturen i vattnet höll i sig, ca 14 grader och de flesta hade våtdräkter men kolla funktionärerna‼️‼️‼️

Så tappra och inte några våtdräkter där inte!

Vi har ätit gott och haft det bra! 

Sista bilden och några mil hemifrån.

Det gäller att passa på att njuta ända in i det sista!

Ha det bäst och Vet du vad⁉️

Så skönt att inte behöva ställa mobilen på larm, jag kan sova hur länge jag vill nu‼️

Kram och Vi ses!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.