TJOHOOOOO!!! 

Vid nyår förra året så bestämde jag mig för att lägga in mer yoga i min träning och lite olika sorters yoga. Det har funkat väldigt bra och jag har fått fina resultat och mer än jag trodde från början. Självklart så har det varit både uppförsbackar, nedförsbackar och raksträckor men med facit i hand så har det varit värt varenda liten minut. Jag tränar fortfarande på att bli bättre på yoga. Behöver absolut inte bli bäst men målet är att jag ska få in det så naturligt som möjligt i min vardag.

”TRÄNING GER FÄRDIGHET”😅

Det är bra att veta!

För några dagar sedan så kom det ut ett nytt nummer av min favorittidning KOM I FORM! 

Där hittade jag något som jag fastnade för nästan direkt och dessutom så blev jag nyfiken på vad är MINDFULNESS egentligen och kan jag använda det i min vardag, i jobbet och i min träning!?

Jag har läst och läst om det och i dag så gick jag ut i naturen och bara testade mig fram lite, vågade vara nyfiken helt enkelt. 

Hade mycket fokus på andningen och det som kanske var mindre lätt….

VARA KVAR I NUET‼️♥️

Här är några av de ”övningar” som jag gjorde i dag! Jag har gått sakta den mesta tiden och det är en konst det oxå och för mig är det lika viktigt som att kunna köra på i ett snabbare tempo. 

Jag vet svaren på frågorna såklart och är det nu någon som vill testa det här så vill inte jag att mina svar ska påverka någon annan. Det är därför som bara frågorna finns med! 

Innan jag började att träna 2010, så levde jag med psykisk ohälsa i 17 långa år och med Herr Värk som följeslagare i 12 av de här sjutton åren. För att inte hamna på ruta nummer ett igen, så håller jag hårt i min träning och i den mentala styrketräningen, Olof Röhlanders tänk! 

Nu höjer jag ribban lite grann, inte för att jag måste utan för att jag vill ge mindfulness en ärlig chans att komma in i mitt liv. Jag tror på det här och ser framemot att få kicka igång min nya utmaning. 

Det ska bli så spännande och lite pirrigt men i huvet ser jag framför mig att jag kommer att klara det här. Jag har fångat in känslan hur det kommer att kännas på nyårsafton 2017, när jag summerar mitt år. ”Jag gjorde det, jag tog chansen att testa mindfulness i min träning och tillsammans med den mentala styrketräningen, i min vardag och i mitt jobb och jag lyckades!” 

Behöver jag tala om vem det är som har lärt mig tänka så här?

Jag tror inte det men om du inte kommer på det så är det Olof!

Han är en go förebild och en bra läromästare! 😀

Hur vet jag vad jag ska börja med i min nya utmaning?

Tidningen kommer att ge mig många svar och många fina tips och det finns mycket att hämta på nätet oxå. Det jag kommer att lära mig mest på, det är mina egna misstag. Det är där jag kommer att bygga upp min egna erfarenhet, precis likadant som i min träning, i min vardag och på jobbet. 

Jag kommer att berätta i bloggen hur det går och inte bara när det går bra. Du kommer att få veta när jag stretar på i uppförsbackarna.

I kväll ska jag fokusera på min andning, andas genom näsan och låta andningen vandra neråt i kroppen. Träna, träna och träna på att vara i NUET!! 

Det här inlägget är gjort mycket till mig själv men förhoppningsvis så kan det här inspirera någon annan? Jag tror att vi alla behöver träna på att vara i NUET och återigen…..

Så viktigt att vi tar hand om oss själva för att klara av våran vardag!

HA EN GO KVÄLL OCH VAR RÄDD OM DIG! ♥️

Kram!

 

 

 

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.