TJOHOOOOOO!!!

Vet inte hur jag ska börja skriva det här inlägget….

Men det här gänget alltså, mina härliga goa träningskompisar som väljer att hänga med mig ut, i ur och skur. Inga sura miner fast regnet vräkte ner, det smattrade på kläderna, träningsmattorna var mer än blötare än blötast och inga problem att få gänget att lägga sig ner och bli ännu blötare. 

Synd bara att det regnade så mycket så jag inte kunde fota under passet.

Men vi hann med och köra rörelse, styrka och där fick vi pausa en stund när det började åska och blixtra. Vi packade ihop och gick mot bilarna, åskan försvann och då stannade vi till och gav järnet med ett pass med BungyPumpstavarna och med mycket pump och i ett härligt spöregn!

Avslutade med nedvarvning och lite mindfulness….

”Öppna upp, känn hur regndropparna ger dig energi när de landar i ditt ansikte. Lyssna hur det låter när regndropparna landar på jackan, på träden. Hur luktar det när det regnar? Ta 10 djupa andetag, blunda och låt regnet bara komma!”

En helt underbar kväll och det är det här passet vi kommer att minnas. Vi gjorde det, vi fortsatte att träna fast regnet bara öste ner och regn det ingår i uteträningen. Det var bara att plocka av sig de blöta kläderna och slänga in dom i bilen, åka hem lite mer lättklädd! 😂😂😂😂

Så här såg det ut när jag kom hem och kolla träningsmattan‼‼‼‼‼‼

Älskar när den ser ut så….. det ska synas att vi är ute i naturen och tränar.

Fikan vi hade med oss, regnade bort!

Kaffe och macka smakade väldigt bra när jag landat i soffhörnet! 

TACK FÖR I KVÄLL TJEJER, GRYMT BRA JOBBAT! 😅

Vi ses på onsdag igen och är det någon mer som vill hänga på så gör det. Hör av dig till mig eller till någon av tjejerna om du är sugen på att hänga med oss ut! 😀

Jag har haft en underbar dag och vad jag gjorde på förmiddan kommer i ett senare inlägg. Varning för sötchock i det inlägget.

Kram och Vi ses! ♥️

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.