TJOHOOOO!!!!! 

Min stora kärlek till naturen, den växer sig allt starkare för varenda gång som jag är därute.

Njuter utav att röra på mig och på hela kroppen, njuter utav dofterna och som i dag….. den goa känslan att få vara ute i ett härligt duggregn.

Det blev en skön promenad till skogen i eftermiddags, tog med en soppåse för att träna lite med och för att stoppa lite naturmaterial i. Mina sommarblommor inte alla, men en del har gett upp och jag gillar att använda det som finns därute i naturen.

Älskar att lämna stigarna, gå rakt ut i skogen och träna med någon stubbe, ett nedfallet träd eller något annat kul. Hänga, rotera och framför allt använda hela kroppen. Känna efter hur det känns om jag gör så eller om jag gör så här‼️

När jag leker fram min träning så får jag med både styrka, rörlighet och puls, utan att jag egentligen ens tänker så mycket på det. Jag har lärt mig att vara nyfiken och tränat upp mitt mod så jag vågar ta för mig ute i naturens egna gym. Det du ser på bilderna älskar jag att träna med och i den här underbara miljön, det är som ett himmelrike för mig! Bara känslan att bli skitig om händerna och det luktar både skog och mossa om händerna och kläderna.

HELT PIRRIG AV LYCKA I HELA KROPPEN‼️♥️

Nu känns det att hösten är här! Härlig luft, jag blir både blöt och skitig när jag tränar! I dag så var det lite slirigt och halt men jag lyckades hålla mig på benen, nästan i alla fall! En liten vurpa blev det när jag la mig på en trädstam som låg på marken. Fick för mig att köra lite höftlyft men åkte ner efter några reps, upp igen och på det igen.

SMUTSIGA BARN ÄR FRISKA BARN OCH JAG ANTAR ATT DET HÄR GÄLLER VUXNA OXÅ OCH NÅGON ÅLDERSGRÄNS FINNS DET INTE HELLER‼️😂

Lite suddiga bilder på mig kanske, men det var lite halvmörkt där inne i skogen!

SÅ MYSIGT OCH  DET HÄR KALLAR JAG FÖR NJUTNINGSTRÄNING‼️♥️

Nu är det lite höst i min trädgård. Det behövs inte så mycket, några mossiga grenar,  en bit snöre, lite mossa, barkbitar, grankottar, en pinne, blåbärsris och så lite rönnbär! Mina små råttor fick ett nytt litet hem och de ser ut att trivas. 

Hur enkelt som helst och det kostar inget. Snöret hade jag och resten är gratis!

Jag gillar det här lilla enkla, både i min träning och i min vardag!

Ha en fin kväll och Njut utav naturen, den läker!

Det kan jag skriva under på!

Kram!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.