Till alldeles nyligen så hade jag gjort två pass yoga i hela mitt liv. Men efter några sommarveckor med förmånen att börja dagen med instruktörsledd Hatha yoga har jag blivit fast. Jag har gjort i genomsnitt en timme yoga om dagen de senaste fyra veckorna och en stor förändring har skett både i rörlighet och hållning. När jag hade lyxen att kliva upp till instruktörsledd yoga så insåg jag snart att det enda jag behöver göra på hela dagen var att vakna och kliva upp för att vara i yoga-lokalen på utsatt tid och göra de övningar som instruktören bad om, så föll resten av dagen helt magiskt på plats. Allt skedde helt utan ansträngning. Idag har jag en rakare hållning, känner mig längre, står mer upprätt och stadigt. Detta kan vara illusioner, men i så fall är de väldigt behagliga illusioner. Helt sant är iallafall att jag är mycket mer rörlig i mina leder, och att jag känner mig betydligt smidigare idag än tidigare. I februari återupptog jag min träning igen eftersom jag kände mig lite försoffad. Jag har haft fokus på kondition och rörlighet. Men nu inser jag att ett halvår på gym inte ger lika mycket som yoga. Det är inte alls säkert att yoga passar lika bra för dig som det verkar göra för mig, men jag är i alla fall väldigt glad att jag funnit yogan. Eller är det yogan som äntligen funnit mig.

Min nya passion
Tagged on:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.