TJOHOOOOO!!! 

Myser inne och i soffhörnet, njuter utav att bara få ta det lugnt. Vaknade tidigt, gick upp och drack lite kaffe, lekte med plattan en stund och sedan så somnade jag om igen. SKÖNT! ♥️

Dricker kaffe igen och jag har faktiskt ätit frukost oxå. 

Det är så tyst och stilla, ingen TV, ingen radio, ingen musik och den här tystnaden behöver jag för att få må så bra som möjligt.

Utanför mitt fönster, så är det lite mulet men det är en bra dag ändå. Alla dagar behöver inte vara soliga för att jag ska må bra. Ibland så kan en mulen dag vara minst lika skön som när solen tittar fram, huvudsaken är att vi har väder!

Ett litet citat så här på söndagsförmiddan kanske?

Nygjort och vad är normalt egentligen?

Jag har inget svar på den frågan. Men det som är normalt för mig, behöver inte vara normalt för dig och självklart tvärtom.

VI ÄR ALLA OLIKA OCH LÅT OSS FÅ VARA DET! 

Det är så lätt att döma, spekulera och anta en massa, istället för att visa respekt och medmänsklighet. VIKTIGT att ha med det tänket i vardagen och jag får själv påminna mig om det här!

Nu ska jag dammsuga lite, tittar du noga på bilden så ser du en dammtuss. Jag upptäckte den när jag lekte med bilden och undrade om det var kameran det var fel på, men så var det inte!

Ha en riktigt skön dag och Vet du vad?

Vädret är så mycket skönare utanför fönstret, gå ut och känn på det!

Kram och Vi ses! ♥️

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.