TJOHOOOOO OCH HEJ MIN FINA, FINA VINTERVÄRLD!!

Alla dessa små fina och söta snöflingor, vilken skillnad de gör i min vardag och i min lilla värld.

Jag njuter under tiden jag skottar snö, kämpar med att få bort tunga snövallar och mitt i allt det här så är jag så otroligt tacksam att jag kan göra det här själv. Min älskade träning ger goa resultat och att skotta snö är en helt utmärkt träningsform. 

Kom i håg att värma upp innan du börjar skotta, var rädd om din kropp! 

Jag åker mycket buss till och från jobbet, trivs med det och så skönt att bara få åka med. Så här mysigt var det vid Resecentrum härom dagen, helt sagolikt och jag njuter, jag lovar! 

Att få jobba med friskvård det är absolut det bästa jag vet och speciellt nu när Kung Bore är på besök. I går så körde jag veckans sista pass och helt, helt magiskt. Vi pulsade fram utrustade med BungyPump stavar, broddar, starka ben, pigga ögon och två glada munnar i ca 1 1/2 dm snö. Uppför backar och sedan nerför, en vurpa lyckades jag att göra men jag landade mjukt i snön.

Vi kramade små och stora snöbollar som vi lekte fram träningen med, sköna rotationer, balansträning med mera, med mera…. det är bara att använda fantasin!

Våga vara nyfiken, våga vara kreativ och varför krångla till träningen när det går att göra den enkel men ändå ge både kropp och huvud goa utmaningar!

Snöänglar gjorde vi och det är oxå en bra träning, skön rörelseträning och speciellt när det är kramsnö. Sedan ska du ta dig upp utan att lämna för mycket fot/handavtryck på din ängel. Här kickar både kroppskontroll, rörlighet, styrka och balans in.

Som bonus-bonus så gjorde vi varsin snögubbe och jag lovar att vi njöt under tiden vi höll på.

Håll med mig om att de är jättesöta och när vi var klara så satte vi oss på ett nedfallt träd och plockade fram våra termosar med kaffe och så mackan. ♥️

Kroppen fick det som den behövde, själen fick en skön återhämtning och huvet fick sitt.

Att träna ute är som balsam för hela kroppen och en riktigt go PIGGELINMEDICIN!

Nu väntar en skön helg på mig, inget inplanerat och det här njuter jag utav. Bara få vara, göra det som känns bäst för stunden och när jag tittade ut för en liten stund sedan så trillade det ner små fina söta snöflingor. Längtar ut och du vet känslan när flingorna landar i ansiktet….

♥️UNDERBART♥️

Ha en mysig advent, njut utav vintern och ta tillvara på livet!

Kram!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.