TJOHOOOOO!!

Lite bilder från i går…..

Känslan av att komma hem med en tacksamhetskänsla i kroppen, det är som att ha vunnit högsta vinsten i ♥️LIVETS LOTTERI!♥️

Jag hade en så fin dag i går och min bästa sedan jag hamnade i den här krisreaktionen.

En härlig morronpromenad och på väg till min första träff med gruppsamtal.

Så tacksam för det här erbjudandet och vi är ett härligt gäng som kommer att träffas ett antal gånger nu framöver, få dela livets frågor tillsammans. Få skratta tillsammans och byta erfarenheter med varandra, det här betyder så mycket, i alla för mig. 

Underbara vatten och att bara stanna upp här en stund, det är som balsam för min själ. 

Änderna, det går att prata med dom. Jag gjorde det i går och att komma så nära dom som jag gjorde,  det är en härlig känsla. Ett djur ger kärlek, så är det! ♥️

Att få dela med mig utav mina egna erfarenheter, få inspirera andra, väcka nyfikenheten hos andra till att komma igång att röra på sig, det är det jag brinner för. Locka fram skratten och se de där ögonen som glittrar, det fick jag vara med om i går, vid två tillfällen. 

Att bygga upp, inte bryta ner. Sätta fokus på det friska, på det som funkar och hitta möjligheter och det här är något som ger mig så mycket tillbaks. Jag lovar, att varenda liten sekund av min resa är GULD VÄRD. Jag skulle inte vilja vara utan de mest mörkaste stunderna i mitt liv, utan dom så hade jag inte haft den erfarenheten som jag har med mig i dag.

Jag är nyfiken på vad som ska hända framöver och jag ser framemot det.

Nu ska jag släppa plattan och ta tag i den här dagen.

Just det… ett vårtecken till i går, sädesärla och två stycken på samma gång, nu är det VÅR! 

Ha en fin dag och Ta tillvara på den! ♥️

Kram!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.