TJOHOOOOO!!!!  

Dax att summera den här dagen och det har varit en bra dag med fina möten med olika personer, samtal som har gett mig perspektiv till livet och mitt i allt det här så är jag tacksam till det livet jag har i dag. Inte bara det jag har i dag utan så tacksam för varenda sekund av mina sjutton år med psykisk ohälsa och smärta. Utan de här åren, så vore jag inte den jag är i dag. ♥️

Måndagar och tisdagar har jag lite längre dagar och för att orka mentalt så försöker jag alltid att hitta mitt sätt att njuta utav min lunch och hur jag gör kan se väldigt olika ut. I dag så blev det en glass i ett härligt sommarväder på torget i Vetlanda. Så skönt att sitta där och bara vara helt enkelt! 

Så här såg det ut när jag kom hem, av med jobbarkläderna och på med fritidskläder/myskläder istället, barfota och fötterna på en stol och lite kaffe, mackan ser du inte för den ligger i magen.😉

Efter litet skönt häng i solstolen så tog jag med mina stavar ut på en skön promenad och i skogen. Min underbara natur och återigen….

♥️”Ju tröttare jag är, ju mer behöver jag både naturen och min träning!” ♥️

Jag älskar att gå omkring i naturen och det här helt otroligt fina ljuset som finns där. Ibland så är det skuggigt men rätt som det är så lyser solen igenom träden och det ljuset som blir då älskar jag. 

I dag så mötte jag en person till som oxå gick med stavar och alltid lika kul att träffa på någon, prata lite och sedan gå vidare. 

En hare träffade jag på under min lilla runda, två stora fåglar flög uppifrån marken rätt som det var. Jag ska ärligt erkänna att jag blev nästan lite rädd, jag går där i mina egna tankar och rätt som det är så brakar det till någonstans. Men det är så mäktigt att komma djuren så nära. 

En liten ekorre träffade jag oxå och allt det här har gjort 💞MIN BÄSTA TISDAG!! 💞

Nu ska jag lägga mig, krama kudden och BRUMMIS, min nalle! ♥️

Gonatt och Sov så gott!

Kram!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.