TJOHOOOOO!!! 

Vilket härligt omväxlande väder vi har, i alla fall där jag bor!

I dag har det varit sol, regn, hagel, snö och blåst och frisk luft‼️Det bästa med det här vädret är, att getingarna vilar lite och jag har inte behövt använda någon solcreme! 😉

Utanför mitt fönster just nu, så är det en riktigt fin solnedgång.

När jag gick hem från busshållplatsen i eftermiddag, så snöade det lite lätt bara men bara efter en liten stund så var det helt vitt i luften. En märklig känsla faktiskt, björkarna börjar skifta i grönt på min baksida, det snöade samtidigt som det luktade vår, du vet som det brukar lukta när vårregnet kommer!

Men det är lite mysigt med det här vädret oxå!

Lite småkallt i lägenheten när jag kom hem, men med lite levande ljus så blev det genast varmare och så mysigt. Lite sommarstugskänsla…… 😀 

♥️DET BÄSTA AV DET BÄSTA……♥️♥️

Efter en dag på jobbet, inne på mitt kontor, vid skrivbordet och vid datorn så är det ett himmelrike att få gå ut i friska luften och träna. TALA OM NJUTNING PÅ HÖG NIVÅ‼️🍀😅

I dag så blev det ett härligt pass med romerska ringar och att bara hänga i ringarna är så underbart skönt! Jag älskar att köra rotationer i min träning, tror att våra kroppar är gjorda för att rotera. På bilden där jag står, så har jag ringarna i olika höjder och då får jag till en ännu skönare rotation samtidigt som jag kan jobba lite med benen oxå. 😅

Om du undrar om jag värmde upp först, innan jag började att hänga så självklart så gjorde jag det!

Det syns var jag brukar stå någonstans när jag håller till vid gymställningen, eller hur⁉️

Så snorhalt efter regn och snö och en daggmask envisades med att vara på samma ställe som jag. Maskar är inte mina favoriter, så jag valde att trängas med den istället för att flytta på den. Det är mycket fåglar på min baksida och när jag tittade ut genom fönster förrut, så såg jag en fågel som drog upp en mask och käkade upp den, ungefär på samma sätt som vi käkar spagetti. 🙈🙉

Här kör jag en skön övning, vet inte om det är en riktig övning men den är skön och den funkar!

Jag bara hänger i ringarna och låter benen jobba. Gungar fram och tillbaka, sträcker ut mig och det är skönt samtidigt som musklerna får jobba! ♥️NJUTNINGSTRÄNING♥️ på en måndag‼️😅

Om du undrar varför det är lite stökigt på min altan, så beror det på att det håller på att hända lite på baksidan. En barndomsdröm är på väg att bli uppfylld och något som jag längtat efter länge!

Bilder kommer så småningom!

Nu har solen nästan gått ner, kaffet är nästan kallt i muggen och jag ska snart sova!

Tack för att du har läst det här inläggget och Tack för att du hänger med mig i min lilla enkla vardag!

Gonatt och Sov så gott! 😴💤💤💤💤

Kram och Vi ses i morron igen! 💞

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *