TJOHOOOO!!  

Att bara gå rakt ut i skogen, inte ha något mål med promenaden utan bara lufsa omkring lite, är något som jag värdesätter mer och mer. Bara låta tankarna få snurra fritt, låta känslorna få komma fram, låta tårarna rinna om det behövs, helt enkelt bara få vara med mig själv.

En sådan promenad blev det i kväll, så rofyllt och så helt underbart! 

Det har varit en dag full med känslor, tårar som trillat nerför kinderna. Ibland så är det bara så skönt att få släppa fram gråten och våga vara lessen när det behövs! Naturen läker så är det och  under min promenad så hörde jag göken flera gånger, två rådjur dök upp några meter framför mig. Så mäktigt att få komma så nära naturen!!  Smörblommor, mandelblom, hundkex, gullvivor har jag sett i kväll, syrenerna är på väg att slå ut och liljekonvaljerna har knoppar nu.

Det bästa av det bästa…..

”Min älskade brygga” är på plats och när jag gick ut på den, satte mig ner och tittade ut över Emån, så kände jag mig rik på livskvalité. Det är här på bryggan, vid vattnet som jag hämtar min kraft, hämtar ny energi och det är här jag hittar min trygghet. ♥️

Att bara titta ut över vattnet, är helt underbart! 

Nu har jag något att se framemot och längta efter! Träna på bryggan, njuta, fika och ha picnic. Träna i vattnet och på stranden och sedan koppla av på bryggan. Vattnet kändes inte alls kallt, lite härligt svalt  bara. Kanske snart dax för premiärdoppet⁉️😉

Efter min lilla kvällsrunda så känns det bättre och snart, snart ska jag sova!

Gonatt och Sov så gott!!

Kram och Vi ses i morron igen!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *