TJOHOOOOOO!!!

En härlig dag som har gett mig ny styrka och go energi, så kan jag sammanfatta den här dagen. Jag mår så mycket bättre i min krisreaktion, har kommit igenom chockstadiet, har bearbetat det som jag har varit med om och nu är jag inne i orienteringsfasen. I dag så ringde jag ett samtal som förhoppningsvis ska ta mig närmare mitt mål, min dröm och min nya utmaning. ♥️

Det blev ett så fint samtal och i morron så ska jag skriva en liten ansökan och skicka iväg. 

Återkommer när jag vet mer om det här, några vet om det och de är tysta! 

Kolla vad det står på muggen‼ Ensam kan jag inte förändra världen men TILLSAMMANS så kan vi göra en förändring och göra skillnad för någon/några stycken.

♥️MIN FAVORITMUGG♥️

Innan jag åkte hem från Vetlanda så köpte jag några penséer och det är något speciellt med de allra första. Jag vet…. jag planterade i tisdags men utegymmet behöver oxå få det lite vårfint. Det ser så lite ut i krukan så här i början men det kommer att bli bättre. 

Med en äkta och härlig träningsglädje i hela mig, så fick jag till ett skönt träningspass ute på min egna gräsmatta. Premiär för medicinbollen och det är en 5 kg:s om du undrar. När jag tränade på gym så älskade jag dom här bollarna och det gör jag fortfarande men under vintern så använder jag den inte så mycket. Men nu när snön är borta, då har den blivit en go träningskompis igen. 

Ett och följt av flera explosiva kast med bollen är en kul övning och det är en grym skön känsla när jag hör dunket,  när bollen studsar i marken. Jag körde oxå bakåt, men då ”tappade” jag bollen bakom huvudet flera gånger och tills jag blev trött helt enkelt. Har du ingen boll, så funkar en sten, ett bildäck med mera minst lika bra.

Jag har en otrolig respekt för att kasta saker bakåt, det är så lätt att skada nacken och den risken tar jag inte. På ena bilden så kör jag bröstpress och med ena handen på bollen, första gången för i år och ute. Fegade lite, det är lätt att få bollen i rullning men det här kommer att gå bättre och bättre.

♥️TRÄNING GER FÄRDIGHET! ♥️

Några sköna minibandsövningar blev det oxå samt ett minst lika skönt ryggpass!

För mig är uppvärmning och återhämtning/ nedvarvning jätteviktigt i min träning. Jag har bara en kropp och den måste jag ta hand om på allra bästa sätt. Att ligga på liggunderlaget och ryggläge när det är dags för att varva ner det allra, allra sista är helt underbart skönt.

Som i dag….. en blå himmel och vind i håret

och någonstans i ett av träden så satt det en hackspett. Jag såg den inte men jag hörde hur han/hon jobbade på och tala om att de har en stark näbb.

Träningen ger energi, så är det men jag måste oxå ta mitt egna ansvar och ge kroppen ny energi. Det fick den och i form av bananpannkakor med turkisk yoghurt. De var färdiga och det enda jag behövde göra, var att micra dom lite. Ställa mig och steka efter ett pass när jag är hungrig, det klarar jag inte. 

Nu ska jag sova och tänk vad skönt…

ingen väckning är inställd tills i morron! ♥️

Kram och Sov så gott! 💤💤💤💤

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.