TJOHOOOO!!! 

Måndag morron och jag kommer fortfarande ihåg hur det var innan semesten förra året. Då var jag morronpigg, hade inga problem med att skutta upp ur sängen kvart över fyra. Sedan kom semesten och då hände något…. istället för att vara pigg på morronen, så blev det tvärtom… morrontrött!! 😴

Jag är fortfarande så morrontrött, i dag när mobilen började låta vid sjutiden så funderade jag på hur många veckor det är kvar till semestern!! Men nu är jag uppe i alla fall, halvligger i soffhörnet med kaffemuggen bredvid mig och börjar saaaakttaaa vakna till liv. 😀

En ny vecka med nya utmaningar, inte så mycket friskvård den här veckan. Två pass är inbokade och dom ser jag framemot. 😀 Jag gillar mitt andra jobb oxå, men naturen är naturen och det är därute som jag är allra bäst på att vara jag.☀️🦋

Vet du vad⁉️

Det hjälpte att jag höll båda tummarna igår,  för att det skulle börja regna. I går kväll och i natt oxå tror jag, då har det regnat! Så skönt och varenda liten droppe är värdefull! Har aldrig varit med om innan och så här i början på våren, att jag har kunnat lägga mig direkt på mossan utan att bli blöt. Det skrämmer mig lite och inte så konstigt att det kommer varningar för skogsbränder.

Efter lite bloggande och kaffe så är jag snart redo att ta tag i den här dagen på riktigt!

Ha en jättego dag och Var rädd om dig! 😀

Kram och Vi ses senare!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *