TJOHOOOOO!!

Jag har haft en så skön helg, bara kopplat av från allting. Sovit middag, vart mycket ute i friska luften och njutit utav att jag har gjort basplaneringen klar för friskvården som jag kör på jobbet. 

Så här ser det oftast ut innan jag är redo för att kicka igång passen, inne eller ute. Jag gillar att klura ihop program, inte så säkert att jag följer det till punkt och pricka men jag har något att luta mig emot.

Efter lunchen i dag så packade jag en liten fika i ryggsäcken, tog med mig några gummiband och så mina älskade trogna BungyPump stavar och sedan så drog jag till skogs. 

När jag kommer ut i naturen så njuter jag utav att inte prata, så skönt att vara helt tyst ute i den tysta fina naturen. De här stunderna blir allt viktigare och viktigare för mig och de betyder så otroligt mycket och många gånger mer än jag anar själv. 

Älskar att stanna till och köra några sköna övningar, bara njuta utav träningen och att jag faktiskt kan röra på mig, kroppen hänger med mig. 

Vad tror du jag väljer!?

Ett restaurangbesök….. ❌

Eller en fika i skogen….. ✅

Jag tror att du har gissat rätt, utan tvekan skogen!♥️

Älskar det här läget, så underbart skönt att få sitta mitt ute i skogen och fika. Bara njuta utav livet och min lilla vardag, uppleva tystnaden och stillheten. Det här är balsam för både själ, kropp och knopp och det ingår i allra högsta grad i uteträningen. 

Något som jag tränat mycket på, det är att bara sitta helt still och fokusera på andningen.

Det är det jag gör här. Jag tittade på klockan när jag började och när jag vaknade till liv igen så hade jag suttit i ungefär 27 minuter. Jag somnade säkert till lite och att bara sitta så här är en otroligt skön avkoppling och jag har så mycket nytta utav det här. 

Jag kommer ihåg att jag började med några minuter och sedan så har jag ökat upp några minuter i taget. Det här går oxå att träna på!

Det är mycket vatten i Emån och de här bilderna är tagna vid ”gamla badplatsen”.

På vissa ställen så är det svårt att veta vilket som är vilket.

Är det ängen eller är det Emån!?

Några timmar i skogen och i dagsljuset gav mig röda kinder, ny energi och ny styrka och nu är jag redo att möta en ny vecka med nya utmaningar. 

Ha det så gott och Ta hand om dig!

Kram!

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.