TJOHOOOO!!!!!

Snart så ropar min kudde:

”DAX ATT SOVA‼️” 😴

Jag är lite trött och kanske det beror på att jag har varit ute nästan hela eftermiddan och kvällen?  En underbar dag har jag haft i min lilla trädgård, jag har planterat lite persilja och gräslök i mina pallkragar. Det är precis som maten smakar godare, när jag hämtar mitt egna! Just det, jag har jordförbättrat oxå, lekt lite trädgårdsmästare med andra ord! 😀

Lite välbehövlig städning blev det oxå, golven tackade och bugade‼️😂😂😂😂 Det blir så när jag springer ut och in med skorna på, själv göra och själv ha! 😉

Jag var på Granngården och kikade efter hallonbuskar i dag och det fanns det. Men så är det ju det här med de kalla nätterna, buskarna måste täckas och då la jag ner det projektet. Jag väntar på varmare nätter istället eller väntar tills i höst och planterar.  Lite fröpåsar fick följa med mig hem i alla fall och snart så kanske jag kan börja så. Lite spännande att se om det kommer upp något, hoppas det!

Hade tänkt att göra egen ringblomssalva, men efter att ha läst receptet så vet jag inte längre. Det är kanske inte så svårt egentligen, men så är det där med mitt tålamod. Det räckte med att jag läste receptet, så försvann både tålamodet och inspirationen! 🙈

Alltså…. min solsäng‼️

Jag ångrar inte en sekund på att jag köpte den! När jag kom hem från jobbet och när jag ätit, så bar jag ut den på gräsmattan. La mig på magen och kramade kuddarna, lyssnade på fåglarna som kvittrade, vinden susade och där somnade jag!!

Så skönt att sova ute och när solen flyttar på sig, så flyttar jag på sängen! ☀️☀️☀️😎

Här kommer en alldeles nygjord liten pepp, citatet är ifrån en av mina yogatidningar och bilden tog jag  lite tidigare i kväll när jag var ute och gick! Det stämmer, vindens riktning kan jag inte ändra på men mina egna små segel, kan jag justera så jag kan segla vidare dit jag är på väg! 

Jag har seglat både i storm och medvind, ibland så har det varit lite väl lugnt. Men så har det blåst upp lite igen och då har jag kunnat segla vidare.

Jag är på väg mot….

⛵️MITT MÅL ➡️ och det är en spännande resa som jag har framför mig! 🤗

Nu ska jag släppa plattan, gå och borsta tänderna och sedan 😴SOVA💤💤💤💤💤

Gonatt och Vi ses i morron igen!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *