TJOHOOOOO!!!! 

Midsommarhelgen 2017 är över och jag har haft det bra. Firat midsommar spontant med nära och kära, jagat mördarsniglar, sovit och bara varit.

Jag har nog aldrig längtat efter min semester som jag gör i år, vill bara få vara och hitta mig själv igen.

En härlig skogspromenad gav mig lite extra go energi i kväll! Naturen läker verkligen och bara så helt underbart att gå omkring och kika på det som finns runt omkring mig. Älskar att bara sätta mig ner någonstans, inte göra något mer än andas!

Det är en konst det oxå!! ♥️😀

Jag är redo för en ny vecka och det märks att det är semestertider nu! Vårens sista friskvårdspass börjar närma sig slutet och i morron blir det träning med bollar, lite slideövningar med små handdukar och lite annat smått och gott!

Hur frustrerad jag än är på dessa mördarsniglar, så är jag tacksam att jag upptäckte dom första innan de hunnit förstöra mer än vad de har gjort! Känslan att kunna hämta min egna sallad, persilja och dill är en go känsla, det smakar lite extra gott när jag själv odlat det!

Snart dax att gå ut på kvällsjakt igen och inget jag längtar efter, så är det! Men jag kämpar för att få en någorlunda snigelfri gräsmatta, så jag kan fortsätta att träna ute och kunna gå barfota. Tur att jag älskar min träning och att vara ute så mycket som jag gör, det är det som gör att jag orkar kriga mot sniglarna.

Ha det gott och Var rädd om dig‼️♥️

Kram och Vi ses!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.