TJOHOOOO!!!! 

Har du varit med om det här någon gång?

Det swishar i huvet av 😂TRÄNINGSGLÄDJE⁉️😅

Det bubblar i hela kroppen av 😂TRÄNINGSGLÄDJE⁉️😅

Hoppas att du har det, för det är en grym skön känsla att få känna det‼️♥️😂🍀😅

Jag har haft en sådan dag i dag! Mina finaste och bästaste kollegor finns på HR-kontoret i Vetlanda och en av dom är helt grym på att utmana mig. I dag så fick jag en skön utmaning av honom och efter jobbet så var jag på elljusspåret och körde utmaningen som jag fick. Så grymt kul, så grymt jobbigt och övningarna gav mig skakiga armar och ben. Jag har gått BJÖRNGÅNG, BONDGÅNG MED EN STEN FRAMFÖR BRÖSTET, TAPPAT STEN ÖVER AXLARNA OCH GÅTT UTFALLSTEG! 

Det finns gånger när jag glömmer bort att fota och i dag var det en sådan gång, inte ett kort tog jag ifrån elljusspåret. Men jag var så inne i mitt pass, så allt annat glömdes bort! 😂😅 Utmaningen jag fick av honom, kickade direkt in i mitt hjärta och det var verkligen 💞JAG💞.

På bilden nedanför så ser du hur jag tappar stenen över axlarna. JAG KASTAR INTE STENEN, utan tappar den. 100 reps och ca en sten på 10 kg. På bilden har jag en lättare sten, började med en lättare sten i skogen, sedan lite tyngre och tyngre.

När jag kom hem så låg det en ny träningstidning i min brevlåda och i den så fanns det grymt bra och roliga övningar. Efter lite mat, vila och en date med lamineringsmaskinen så gick jag ut på gräsmattan och kände lite på övningarna.

Jag bestämde mig för:

” Jag kör det här träningsprogrammet i kväll med mina goa träningskompisar‼️” 😅

Precis som jag skrev, både kroppen och huvet ville ha mer träning och jag oxå‼️

Jag testade att köra ”regndans” med gummibanden! Riktigt kul, sköna rotationer och om det blir något regn, det återstår att se! 😉

När jag började närma mig Vetlanda i kväll, så kom jag på att jag glömde äta ett mellanmål innan jag åkte hemifrån. Oskars konditori, tur att det finns och en slät bulle blev räddningen. 

Alltså, de här tjejerna har levererat i kväll och det kan bli så att en go och grym träningsvärk i magen kan kicka in, i morron eller i övermorron⁉️🙉🙈

I kväll så gav de järnet och deras energi smittade utav sig på mig. 😂Inga problem att vara ledare när jag får så mycket tillbaka. ♥️ Förutom coreträningen så körde vi balansträning på nedfallna träd med gung i och med BungyPump stavar som fjädrar! 

Fötterna fick lite extra fokus, lite övningar för handlederna hann vi med innan vi varvade ner till Gabriellas sång och det sista så testade vi bara att ha fokus på andningen!

♥️TACK FÖR I KVÄLL TJEJER OCH GRYMT BRA JOBBAT! ♥️

Vi ses på onsdag igen! 😂☀️☀️☀️☀️☀️

Vilken go dag och……

💞JAG ÄR NYKÄR I MIN ÄLSKADE TRÄNING‼️💞

KRAM OCH EN EXTRA STOR KRAM TILL MIN KROPP FÖR ATT DU HAR HÄNGT MED MIG UNDER TRE SKÖNA PASS I DAG… DET ÄR KÄRLEK DET‼️♥️

 

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *