TJOHOOO!!

Ligger i mitt älskade soffhörn och slappar lite. Lite trött men inte sliten utan förväntansfull vad livet har att ge mig. Mindfulness har blivit en del utav mig, tränar på att ha med det här tänket i mitt jobb, i min vardag och i min träning. Vara närvarande och vara i nuet.

Inte alltid så enkelt som det låter men det går att träna på det här, precis som i ett marklyft eller någon annan kul övning. Eller att simma en extra längd , gå lite längre eller bli bättre på att ta hand om sig själv.

Ha koll på andningen, det är så viktigt och det räcker med en minuts meditation till att börja med. Att jobba med andningen ger mig väldigt mycket tillbaka, jag få ny energi och en skön återhämtning. En minut några gånger om dagen, den tiden måste få finnas i våra liv. 

Har myst med en ny tidning i kväll som bara handlar om mindfulness, så intressant att gotta ner mig i det här och under tiden så har jag njutit utav gott kaffe och dajm med lakritssmak. Japp, du läste rätt och jag har inte skrivit fel. Så god och riktigt farligt god! Tur att jag bara köpte en……

I tidningen så hittade jag det här lilla citatet…..

Var bara ”tvungen” att leka lite med texten och sätta ihop den med en bild.

Så viktiga ord som tål att fundera på lite grann och jag är ganska så övertygad om, att de betyder olika för olika personer och det är just så det ska vara och det som mindfulness går ut på.

Jag har fortfarande kvar samma goa Pepp på min almanacka(kolla på en av bilderna)  och gjord utav min stora förebild, Olof Röhlander. Jag behöver den och jag har nytta utav den i hela min vardag. 

En go påminnelse till livet så jag inte har för många bollar i luften samtidigt. Har klarat att bolla ganska så bra, ibland så tappar jag en boll och då följer de andra bollarna med och jag åker i backen,  jag oxå. Men jag lär mig något av det här och det är genom mina egna erfarenheter som jag växer som person och du oxå.

Så… sätt värde på dina egna funderingar och tankar, de är jätteviktiga! Håll hårt i dina egna erfarenheter och använd dom, när du känner att det är rätt läge för det!

GÅ FÖR HJÄRTAT OCH DIT DET LEDER DIG! 

Nu ropar kudden på mig!

Gonatt och Sov så gott!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.