TJOHOOOO så här på kvällskvisten!

Oftast när jag bloggar så sitter jag uppkrupen i soffhörnet men nu ligger jag i sängen och myser bland filtar, kuddar och nallar. Lite mysigt det oxå….

Vet du vad!?

Jag och Tjuren Ferdinand vi har något gemensamt, nämligen naturen. ♥️

Han gillar att sitta under sin korkek och lukta på blommorna och jag gillar att sitta under en gran eller tall, lukta på mossan och känna på kottarna. 

Självklart när jag köper mina ägg i affären, så väljer jag den kartongen med Ferdinand på! Visst är han söt och han har en skön inställning till livet! ♥️Ibland så kan jag tycka att det är lite mycket reklam som kommer i brevlådan men efter en lång dag på jobbet och när jag får landa hemma i soffan, så kan till och med reklamen vara underhållande att läsa. Jag har inte så stora krav på livet som du märker. 😉

Här har jag förberett morgondagen. Kaffebryggaren är laddad, bara att trycka på knappen, fixa mackan och sedan mysa i soffhörnet en stund innan det är dax att åka till jobbet. Min egentid på morronen är ett måste, jag funkar inte annars! 

Sista jobbdagen innan det blir en efterlängtad helg.

Nu ska jag sova, är lite lagom trött i båda ögonen!

Gonatt och Sov så gott!

Kram!

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.