TJOHOOOOO!!! 

I dag är det många som har börjat att jobba medans några har fått sin efterlängtande semester. Jag har fortfarande semester, några dagar till men i dag så kom den där paniken i kroppen….

”På torsdag ska jag börja jobba!”

Jag trivs med det jag gör och jag har kollat, en snabbkoll på jobbmailen och det har kommit in förfrågningar om friskvårdspass och det tänker jag säga JA till. En spännande höst väntar på mig men ändå så vill jag hålla kvar semesterkänslan.

”Tur att sommaren fortsätter när semesten tar slut!!”

Det har varit en go måndag, lite fix i min lilla trädgårdstäppa och tvättmaskinen har gjort ett bra jobb. 

Tränat har jag gjort och…… KOLLA PÅ DE HÄR BILDERNA‼️

Det är inte bara jag som gillar att sportmassera med massagerullen, Love oxå!

och….. Vet du vad⁉️

Det går att träna med gummiband under tiden du kollar något på datorn, TV:n funkar oxå! Vilmer har fattat det här med VARDAGSTRÄNING‼️

De här bilderna tog Fredrik när jag var och hälsade på hos dom. Jag är en stolt farmor och så kul att se när barnbarnen använder mina träningsgrejer, de gör det så naturligt på något sätt. Love kollade lite på mig när jag sportmasserade benen och han tog rullen direkt och började sportmassera sina ben. Masserade jag låren gjorde han det, körde jag massage på vaderna så gjorde han det! 😂

Fredrik, Vilmer och jag körde ett cirkelträningspass tillsammans och det kommer bilder på det! Jag har mycket att lära av mina barnbarn och jag är så fascinerad utav dom, hur de tänker rörelse…

Egentligen så tror jag inte att de tänker så mycket, de bara gör det‼️

I dag så har jag kört mycket med mina gummiband och jag älskar att träna med band. 

Att använda hela kroppen när jag tränar är något jag gör mer och mer…. jobbar mycket med rotationer åt alla möjliga håll. Jag vill att det ska hända något under tiden jag tränar samtidigt som det ska vara kul oxå. Att bara stå rakt upp och ner och köra en övning, är inte riktigt min grej. 

Att ta kort på mig själv när jag tränar är inte alltid så enkelt, den stora utmaningen brukar vara att hitta en bra plats att ställa mobilen på. Nu har jag löst det problemet med ett litet och smidigt stativ till mobilen. Bara att klämma fast den och till och med en liten fjärrkontroll om jag inte vill köra med timer. Jag kan säga att det här stativet gör skillnad!! 😀

Snart dax att krama kudden och sova!

Klockan är snart elva och två dagar till med sovmorgon!

Jag tänker ta tillvara på det här och njuta till 100 procent!!

Gonatt och Sov så gott!

Kram!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.