TJOHOOOO!!! 

Några goa och sköna bilder från i går…..

Jag kickade igång min arbetsdag ute i skogen, ibland så kör jag friskvård och ibland så har jag mina besök ute, istället för inne. Eller så kör jag en kombination utav det och det är uppskattat. 

Att ha besöket ute öppnar upp på ett helt annat sätt och allt blir så mycket enklare och mer naturligt. 

Det var i början på året som jag började erbjuda att ha besöken ute och det ångrar jag inte en sekund på. Funkar lika bra att promenera, sitta på stenar eller stammar som att sitta på stolar.

Att få ett fint TACK för det jag försöker hjälpa till med, det är absolut den goaste feedbacken jag kan få. I går så fick jag den här fina blomman och så fint inslaget, rätt färg på blomman, två riktigt goda chokladpraliner och med rätt färg på pappret. 😉

Så fint dekorerat och det är verkligen jag, från början till slut. ♥️

När jag kom hem från jobbet och efter maten, så tog jag med mig mina stavar och drog iväg till skogen. Jag hade pigga ögon och starka ben, så det blev en skön PowerWalk. Helt underbart att bara få gå och gå och gå. Uppför backar och nedför backar, ändrade stavarna så de blev lite längre och på så sätt så fick jag till ett skönare frånskjut. 

NU är det höst på riktigt, bryggorna ligger uppe på land. 

Jag kommer att sakna min brygga men den finns där på gräsmattan istället. Är ofta vid badplatsen och tränar året runt faktiskt, ligger på bryggorna och kikar ut över Emån. Har med mig lite picnic och njuter på samma sätt som jag gör under sommaren. ♥️

Nu ska jag fixa lite kaffe och sedan så ska jag träna lite, vad vet jag inte riktigt än!

Ha en go kväll och Ta hand om dig! ♥️

Kram!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.