TJOHOOOO!!! 

I går så blev det en liten men go hemmafixardag!! 😀

Jag tycker det är kul att göra egen glass och utan att använda glassmaskin. Det funkar och i går så gjorde jag glass på kvarg med lite vaniljsocker i och djupfrysta bär. Hallon och blåbär men andra bär funkar oxå. Ner med kvargen, bären och en skvätt grädde i mixern och sedan är det bara att fylla fryståliga formar med smeten och in i frysen! 😻

SUPERGOTT, ENKELT OCH GOTT ATT HA NÄR SUGET EFTER GLASS SÄTTER IN! 

Nu är jag ägare till ett eget rabarberstånd! Sören delade på sina rabarber och då fick jag ett. Det är så mysigt att ha en trädgård där jag kan odla lite, funderar på att köpa hallon och röda vinbärsbuskar!

Vi brukar byta lite tjänster Sören och jag, han gräver åt mig och jag fixar lite mat och matlådor!

Skönt att kunna hjälpas åt‼️😀

Många kallar maskrosor för ogräs men inte jag!

I mina ögon är de riktigt goa kämpar och kolla här! 

Jag upptäckte i går när jag var ute på en promenad, att maskrosorna växte i stenmuren. Tala om en helt otrolig livskraft och de lyser upp som små solar!! ☀️☀️☀️☀️☀️

När jag kom till återvinningen i går så upptäckte jag något annat oxå….

Ett staket och jag tänkte direkt ordet… VARDAGSTRÄNING‼️

Det här gillar jag! Älskar att stanna till och köra lite sköna, goa övningar under min promenad! Spontant, inget tillkrånglat, köra några övningar som bara känns så rätta just i den stunden. 😀 Här håller jag på med lite bröstpress och jag lovar, att efter några reps så var hela jag piggare och gladare‼️😂😅

Inte vet jag om det här är ogräs eller inte…. 

Men det här plockade jag i går och medvetet så tog jag med rötterna oxå! Blev inspirerad av en bild på Instagram och jag gillar det där lilla, lilla enkla!! Älskar att gå ut i naturen, kika efter något som jag använda och det finns mycket därute, jag lovar! 😀

Ha en mysig Valborg! 🔥

Kram och Vi ses!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *