TJOHOOOO!!!! 

Lite blogg så här en tidig lördagsmorron och ifrån soffhörnet! ❤️

Inte många gånger jag suttit vid köksbordet och bloggat, inte en enda gång tror jag‼️😉

Jag vaknade tidigt i dag, hyfsat pigg och utvilad. Var så trött i går kväll, gick och la mig tidigt bara för att jag behövde det. För mig är timmarna innan tolv viktiga, får jag inte dom timmarna så blir hela jag sliten till slut och där vill jag inte hamna.

Här kommer en nygjord liten Pepp till dig som behöver en sådan i dag. Att leka med bilder och texter, är som att scrappa digitalt. Fördelen med digitalt är att det blir billigare, inget skräp att plocka bort och det enda som behövs är till exempel en platta, lite fantasi, rätt känsla och några favoritAppar där jag kan leka fram bilderna. 

Jag kopplar av när jag gör mina små bilder, är mitt i ett skapande och det är en skön avkoppling.

Den här lilla Peppen har jag själv nytta utav, det är så här jag gör för att komma vidare dit jag är på väg. I min träning, i mitt jobb och i min vardag‼️ Att längta efter något, drömma om något har gett mig goa resultat och varför ändra på ett vinnande koncept⁉️🍀

Lova mig och lova dig själv att aldrig ge upp ❤️DIN DRÖM❤️‼️

Låt ingen ta ifrån dig den! Spelar ingen som helst roll vad det är för dröm som du har, liten eller stor har ingen betydelse. Fantisera, längta efter att din dröm ska gå i uppfyllelse! Berätta för någon om din dröm, så du kan få hjälp med att få den uppfylld.

Olof Röhlanders Pepp, bilden du ser ovanför, den är 🌟MIN EGNA LEDSTJÄRNA🌟‼️ För tillfället så sitter  den på badrumsspegeln, laminerad. Under tiden jag borstar mina tänder så kollar jag på den, kör mental styrketräning och kombinerar det med t ex lite sköna knäböj! 😅👍

All ära till de personer som finns i mitt lilla team!💞 För dom har jag berättat om min längtan, mina drömmar och inte bara en gång, flera hundra gånger….. de har lyssnat tålmodigt, peppat och stöttat mig och det gör dom fortfarande. 🍀BEUNDRANSVÄRT🍀😀

Vad händer i dag?

Vet inte och det behöver inte hända så mycket!

Jag njuter utav det lilla och gör det bästa utav det! 😀

Ha en go dag och Ta hand om dig!

Kram! 💞

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *