TJOHOOOOOO!!!! 

Dagens sista inlägg kommer här och i dag så får du inte mitt leende, inte på bild i alla fall. 😀

Jag är varken sur, lessen eller arg utan så fokuserad på låten ”LA DET SWINGE” med Bobbysocks. 

Om du undrar vad jag håller på med, så kan jag berätta det. Det jag gör är att få ihop lite sköna och roliga rörelseövningar till låten. I huvet har jag sett att det stämmer (positiva målbilder) och nu är jag ute i verkligheten och testar lite. Det är ute i naturen jag hämtar inspiration, har lyssnat på den här låten ett antal gånger när jag varit ute och rört på mig. Lite små ändringar blev det men i det stora hela funkar det och i morron så kickar jag igång friskvård på jobbet igen och då blir det premiär för den här låten och till hjälp så kör vi med en soppåse oxå!

Har blivit modigare och modigare…. har plockat in en låt av Mora Träsk!

♥️Det ska vara kul att röra på sig, det är då de där goa resultaten kommer. ♥️

När jag bloggat klart så väntar det här på mig…..

SPORTMASSAGE, RÖRELSETRÄNING OCH MINDFULNESS! 

En ny bok inköpt på Gekås i somras, en ny massagerulle och lite nya små bollar att massera med, både mjuka och hårda. Återigen…. både sportmassage och rörelseträning gör stor skillnad både i min vardag och i min träning. För några veckor sedan så hade jag en triggerpunkt på vänster sida av ländryggen och med hjälp utav den lilla foamrollisen  så lyckades jag få loss den.

De små färgade bollarna med små piggar på är mjuka och dom brukar jag lägga under nacken.  Så skönt för musklerna i nacken och under tiden jag ligger där så passar jag på att köra MINDFULNESS och med fokus på andningen.

Det är ingen annan än jag själv som kan ta ansvar för min egna hälsa och när jag tar hand om mig själv så mår jag oxå så mentalt mycket bättre! ♥️

Ha det gott och Ta hand om dig!

Kram!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.