TJOHOOOO!!

Alltså….. uteträning och höst, det är två goa kombinationer!!

I dag så blev det ett grymt skönt pass hemma på min gräsmatta och ett litet lugnare pass.

För några dagar sedan så fick jag en sträckning i bröstmusklerna och på en sida. Så ont och det var nära att jag ringde sjukvården för att få råd, men jag testade lite till med hjälp till självhjälp och kom tillrätta med det. Lätt sportmassage med en mjuk boll och hittade till slut en liten triggerpunkt oxå och den har säkert samarbetat med sträckningen. Först så körde jag med varma linement och fick bara hjälp för stunden men sedan så testade jag ett kallt linement och SÅDÄRJA…. det var det bröstmusklerna ville ha. 

Jag har kört rörelseträning och i kombination med sportmassage, linement innan passet och några gånger under dagen och till natten. Tränat övriga kroppen som vanligt och låtit sträckningen hänga med det friska.

Här fick jag det där goa resultatet igen!

Kroppen är helt enorm på att läka om vi ger den rätt förutsättningar. Den här lilla skadan som jag har haft har jag lärt mig massor på. Det är när jag är skadad, som jag lär mig!

Jag älskar att träna med mina vedträn och stockar, de är lite kalla, blöta och hala. Det är därför jag kör med handskar, jag får ett litet bättre grepp med handskar. 

Att ligga så nära marken, det är helt underbart. Det luktar så gott, jag lovar!

Lägg dig ner på marken och känn, lukta och njut! 😀

Jag har många goa förebilder som jag följer på Instagram, Facebook, appar och böcker. Jose Nunez är en go tränare som inspirerar mig väldigt mycket.

Han inspirerade mig till att testa rörelseträning och på den vägen är jag kvar och tidigare i dag så visade han nya övningar på Youtube och med gummiband. Dom övningarna har jag testat i dag och mindre lätt men grymt kul och en härlig utmaning fick jag på köpet! Träningen ska inte alltid vara enkel men det ska vara kul att träna och när det är kul, då klarar vi av massor med utmaningar!

Min älskade uteträning, den ger så mycket tillbaka. Du ser själv på bilderna, jag använder så enkla billiga saker. Veden kostar ingenting och ett gummiband kostar inte många kronor och du kan köra igenom hela kroppen med bandet. Lätt att ta med ut, väger knappast ingenting heller.

Nu ska jag hänga tvätt och sedan mysa lite till innan John Blund kommer!

I morron så kör jag friskvård och då tar jag med några gummiband. Vi ska bland annat testa dom övningarna jag testade i dag, jag behöver inte kunna fullt ut för att inspirera andra. Jag lär mig under tiden och på så sätt så inspirerar jag oxå! 😂

Ha det så jättegott och Var rädd om dig!♥️

Kram!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.