TJOHOOOO!!!! 

En go dag med mycket fokus på 😅TRÄNINGSGLÄDJE😂 är snart slut!!  Jag är så tacksam att jag kan röra på mig, vågar att utmana mig själv, testa gränser för att se hur mycket jag klarar samtidigt som jag vilar i tryggheten, att min kropp kommer att säga ifrån om det blir för mycket träning.

Får den för lite träning, så säger den oxå till! Vi är ett bra team, min kropp och jag! 😉

Vissa dagar så tränar jag mycket och länge, vissa dagar så blir det kortare och snabbare pass. Det är det här som gör att jag älskar min träning så otroligt mycket. Jag kör så varierad träning som möjligt  och tränar dit hjärtat leder mig, det här har jag gjort de senaste åren och fått bra resultat.

Inte bara goa resultat, min nyfikenhet på allt som har med träning och rörelse har blivit större och det är det här som jag brinner för och vill fortsätta att jobba med.

Jag kickade igång min dag med en skön morronpromenad och så skönt att bara gå, gå och gå. Gillar inte att gå på asfalt, ibland måste jag för att ta mig till en skogsväg men jag försöker undvika hårda underlag. Så mycket skönare att gå på mindre vägar och njuta utav det som finns därute.

Efter promenaden så blev det en simtur och ännu skönare i vattnet än i går. Det var så kvalmigt på morronen så det var så galet skönt att svalka ner mig och sedan så är det så skönt att simma, kunna sträcka ut hela kroppen och bara njuta.

I dag har det varit en sådan där dag, hela jag har skrikit…..

”JAG VILL TRÄNA OCH RÖRA PÅ MIG‼️” 😂😂😂😂

Det blev träning inne i dag, regnet kom och jag tål regn men inte plattan.

Två pass ifrån Försvarsmaktens träningsApp och det är min bästaste träningsApp. I den finns det allt och det enda du behöver är en skön inställning till träning och så din egna kroppsvikt. 

Ibland så ändrar jag om lite i övningarna och lägger till några redskap. I dag var det situps bland annat och det körde jag med hantel, blir lätt uttråkad av att bara köra situps. 😉

Alltså… min älskade ribbstol‼️♥️😍

Jag är kär i den och ju mer jag tränar och leker i den, ju mer möjligheter till träning kommer jag på.

Här kör jag något, ingen aning vad det är för övning egentligen men det jag gjorde gav mig väldigt mycket tillbaka. Två gummiband med lite mer motstånd i och så en vanlig käpp! 

Jag gillar att köra mycket rotationer och att jobba med höjd. Här har jag satt fast banden på olika höjd för att få ännu mer rotation samtidigt som jag jobbar med motståndet i banden. Det gäller att ha fokus på fötterna, stå stabilt och det är det här som är så kul. Testa och testa, vad händer om jag gör så här, så där eller så här……… ⁉️😉

Så länge kroppen inte protesterar så är det bara att köra på, ha kul och njuta utav träningen! ♥️

På snigelfronten har det varit lugnt, får se i kväll om de kommer fram nu när det har regnat!  😖

Ha det gott och Ta hand om dig!

Lycka till med DIN TRÄNING! 😅😂

Gör det som känns bäst för dig, ha kul, klappa dig på axeln och beröm dig själv.

Kom i håg att ge dig själv en go belöning, det är DU VÄRD‼️‼️

Kram och Vi ses!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *