TJOHOOOOO!!!

Hoppas att du oxå har haft en go dag?!

Ett härligt regn har vi fått i Vetlanda och i Kvillsfors i dag och jag har njutit utav att höra hur regndropparna smattrat mot jackan när jag gått mellan olika möten. Helt underbart, om du frågar mig.

Här kommer några härliga bilder från ett skönt, kul och utmanande träningspass med min foamrollis. Jag vet, bilderna på mig är lite halvsuddiga och jag kan inte få dom bättre. Tiden gick så fort när jag tränade så det hann bli lite mörkt i lägenheten och jag har ingen taklampa.

En foamrollis går att använda till mycket och inte bara till sportmassage. 

För att spara på mina knän lite, så ligger jag på små söta, sköna och mjuka underlag. De här två gör skillnad i min träning och de funkar lika bra att ha händerna på. De avlastar både knän och handleder, kostade inte många kronor och så var det rätt färg oxå.

Den här övningen har jag kört hundratals gånger men när jag ställde foamrollisen bredvid min höft, så blev det helt plötsligt en annan övning. Mer fokus på balans och stabilitet, det behövdes inte mycket för att rullen åkte i golvet. Bara på det igen, ha kul och Älska Utmaningen!!😅

Jag älskar att köra övningar med rotationer i och här fick jag det. Mycket mer utmaning med en rulle att ha koll på och så mycket roligare oxå.

En av övningarna som snabbt blev en favorit på bara några minuter och det var den här. Ett vanligt enkelt benlyft som jag oxå kört massor med gånger men utan rulle.

Så grymt kul och det benet som ligger kvar på rullen fick lite extra stabilitetsträning. Det var lätt åka att rulla iväg lite, fick trycka till lite mot rullen.

Jag bara älskar det här, testa och pröva på nya utmaningar. Få koppla av från allt och alla samtidigt som jag får så mycket tillbaka ifrån min älskade träning! ♥️

Självklart så snurrade det lite i huvet…

”Kan jag köra de här övningarna ute och med naturens egna gymgrejer?”

– Jajamän, det måste kunna gå! I huvet ser jag allaredan hur jag hur jag ligger där och njuter. Ska testa i morron när jag kör friskvård!

SPÄNNANDE OCH KUL!!

Nu ska jag sova, en dag till och sedan så är det helg!

Kram och Sov så gott! 🙋💤💤💤💤

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.