TJOHOOOO!!!! 

Sådärja…. min första jobbardag efter en så skön och mysig semester är avklarad och jag ”överlevde”.

Men när mobilen började ge ljud ifrån sig klockan halv sex i dag på morronen, då hade jag kunnat ge vad som helst för att ligga kvar i sängen och krama kudden. Jobbet lockade inte alls men upp kom jag och på jobbet har jag varit om än ganska så ringrostig. (mycket) 😉

Efter några timmar så började jag fatta eller om det var min hjärna som kom på att det var ganska så OK ändå att komma tillbaka. Kul att träffa mina kollegor igen, en del har fortfarande semester och det är de värda. En hel del rehabmöten och besök har jag bokat in och det är bara att hoppas att jag bokat in rätt personer på rätt tid, lite oflyt räknar jag allt med..

Bilden över här tog jag i eftermiddag när jag var ute på en promenad. Bilden är ganska så oklar, precis som jag känner mig nu. Det var en tröskel att stiga över i dag på morronen, kändes lika hög som muren som jag står på.

Men nu är jag på gång och…….

i höst så siktar jag upp mot stjärnorna. Har ett sug att få utmana mig lite extra i höst och testa mina gränser lite, både på jobbet och i min egna träning. Inte för att jag måste, utan för att jag vill! 😀

Det blev ett kort träningspass i dag, körde rörlighetsträning med lite extra fokus på att få med andningen. Med andningen gick det så där, var för trött för att fokusera på den helt enkelt.

Men det var skönt med en långpromenad och nu har höstens färger börjat att komma, så mysigt!

En dag till och sedan så tar jag helg!!

Ha en go kväll och Sov så gott!

Det ska jag snart göra….. 🙋💤💤💤💤💤

Kram!! ♥️

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.