TJOHOOOOO!!! 

Landat i soffhörnet efter en go dag på jobbet, inne på kontoret och med ett bra flyt och en go TILLSAMMANSKÄNSLA! Så skön känsla att jobba tillsammans och allt blir så mycket lättare och enklare. Jag blev grattad på jobbet i dag med en fin tulpanbukett och fika, semla! 

TACK SÅ JÄTTEMYCKET OCH SÅ UPPSKATTAT! ♥️

Något som jag gillar det är att inte ha det som alla andra har det, köper jag några prylar så vill jag kunna använda det till allt möjligt och lite överallt.

KOLLA HÄR!

De här små lamporna såg jag i skyltfönstret på Gretas blomsterhandel och jag kunde inte motstå att gå in, rätt färg och verkligen min färg. Jag har inte betalat många tior för de här två, de går på batteri och nu hänger de i rummet. När jag kör yoga/nedvarvning/rörelseträning så vill jag gärna ha mysbelysning för att kunna varva ned och tänk dig….. levande ljus och så de här två! ♥️

Till våren och sommaren kan de hänga på verandan och då kan jag njuta utav dom därute.

Någon mer än jag som sover dåligt på nätterna ibland?!

Du behöver inte svara men jag har sådana nätter ibland och så frustrerande när timmarna går, klarvaken men ändå trött, tankarna snurrar och snart är det dax att gå upp igen!

För några dagar sedan och efter en sådan där sömnlös natt så googlade jag på huskurer för dålig nattsömn och hittade en spännande sak som jag testat nu i kväll och om det funkar vet jag inte förrän i morron bitti.

Jag har kokat eget banante och busenkelt….

När jag googlade på det så hittade jag många olika variationer på banante och koktider. Jag kokade min i ca 10-15 minuter och sedan fick den ligga och dra lite i vattnet. 

Sedan så är det bara att sila och jag lät vattnet svalna lite, lite. Sedan så toppade jag med kanel och det smakade bättre när det inte var jättevarmt och det är mindre gott om det blir för kallt. 

En timme innan sängdags är rekommendationen att du dricker det. Det var gott, jag var skeptisk efter de första klunkarna men sedan så blev det bara bättre och bättre…. 

Jag ska ge det här en chans under några veckor samtidigt som jag ska ändra mina rutiner innan jag somnar. Inte ha plattan i sängen, jag tycker att det är kul och avkopplande att spela lite spel innan jag somnar. Men jag märker att det är så lätt att kolla på annat oxå och så går jag från sömnig till pigg!

Fortsättning följer och snart så hoppas jag att John Blund kommer på besök!

Gonatt och Sov så gott!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.