TJOHOOOOO!!!! 

Den här sommaren så har jag testat på några saker som jag aldrig har gjort innan och en av dom är att meta. Det kanske låter lite konstigt, att vara 60 år och några månader och aldrig gjort det innan. Ändå så har jag en storebror som gillade att fiska när jag var liten, men jag vägrade att hänga med honom när han fiskade.

Att jag testade på att meta det är Fredriks och Stefans förtjänst, de fick mig att våga. Det är masken och fisken när den har fastnat på kroken som jag tycker mindre om. Men när de lovade att sätta på masken och ta bort fisken så testade jag och fick några napp. 

Det var lite med skräckblandad förtjusning som jag drog upp fisken och jag ropade snabbt på hjälp och hjälp fick jag. Så tacksam att jag vågade att testa att meta, så otroligt rofyllt och alla kan ju i princip göra det. Alltifrån en blivande fyraåring till en 60-åring, det är häftigt! 

De här bilderna är både ifrån Kvillsfors och ifrån Skövde.

Att stå där på bryggan, strandkanten eller stenen är på gränsen till vad jag kallar meditiation. Du tittar på flötet, är mitt i nuet och omgiven av naturen och vattnet. Tyst och lugnt och bättre än så här kan det knappast inte bli. Kaffemuggen bredvid dig ute på bryggan och att få göra något tillsammans! 

Att få göra det här med mina nära och kära, det är livskvalité för mig.

Vill man inte meta, så kan man bada istället eller så gör man både och. 

Det här underbara att ta med fika ut i naturen, frukost på bryggan och så grilla. 

Måste jag välja med att äta mat/frukost på en restaurang eller ute i naturen, så väljer jag utan tvekan naturen. Det är där jag hör hemma och där mår jag som allra, allra bäst!

Vet du vad?!

Ta många bilder, det är fina minnen att plocka fram när både du och jag behöver det!

Tack Stefan och Fredrik för att ni peppade mig så jag vågade pröva att meta!

Vem vet⁉️

Nästa år så kanske jag har ett eget metspö‼️

Ha det bäst och Kram på dig!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.