TJOHOOOOO!!!! 

Någon mer än jag som väntat på att få se några eller många härliga bilder ifrån min semester i bloggen? Jag har i alla fall gjort det 😉 och nu på morronen så var det rätt tillfälle att leka med bilderna i olika Appar och rätt känsla att blogga om det oxå.

Här kommer fina bilder ifrån MÅLILLA ÄLGPARK, den ligger bara några mil hemifrån. Jag fick en helt underbar eftermiddag där tillsammans med Sören, Stefan och Fredrik och deras familjer. Synd bara att inte Camilla och hennes familj kunde vara med. 

En jättefin park med lantlig känsla och jag älskar den miljön. I entréavgiften ingick det mat till älgarna, lövruskor stod det på menyn. Vi fick varsin som du ser på bilderna och här står vi förväntansfulla och spanar efter älgarna eller en älg. Klockan 15.00 var det matning vid tre olika stationer och då bjöds det på små björkar. Inga älgar dök upp just där men under promenaden runt inhägnanden så dök de upp. 

Den här kungen låg och sov så gott, inget hungrig. Vi var ett gäng som försökte att få igång honom och vi lyckades så där bra. Han lyfte på huvudet och sträckte lite på ena bakbenet, allt är bättre än inget. Men….. hans ögonfransar och riktiga ”Bambifransar”! 

Lite längre fram under promenaden så kom älgarna fram och ville äta, bli klappade och hade inget emot att bli fotograferade. Att komma så nära en älg, det är så mäktigt. Deras mular är så lena och nu håller de tydligen på att tappa sin päls så den var lite fet men ändå så mysigt att klappa på dom. ♥️

Jag hade förväntat mig en älgpuss men den uteblev, istället så fick jag en ÄLGNYSNING och en blöt sådan, rätt i ansiktet av den här fina älgen som Fredrik fotar.  Helt utan förvarning och helt OK!! 😂

En blöt och fin upplevelse som jag tar med mig som ett härligt sommarminne! 

Jag älskar djur och jag älskar att se samspelet mellan djur och oss människor. För mig är det livskvalité på hög nivå och om du frågar mig, så har jag fångat den där kärleken som bara ett djur kan ge, rätt så bra på de här bilderna. ♥️

Så tacksam att våra barn har fått med sig den här känslan för djur, som de hade när de var små. Barnbarnen gillar oxå djur och det är jag så glad för och hoppas att det här håller i sig. 

När jag var liten så var det djuren som var min största trygghet och den känslan finns kvar än i dag.

En fuktig nos i ansiktet och en nospuss gör stor skillnad i min lilla vardag. ♥️

TACK ALLA FÖR EN MYSIG EFTERMIDDAG TILLSAMMANS MED ÄLGARNA, GETTERNA, HÖNS OCH EN TUPP ELLER VAR DET KANSKE FLER?!

Nu ska jag fixa lite lunch och sedan……

ett oskrivet blad!! 😀

Ha det gott och Var rädd om dig!

Kram!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.