TJOHOOOOO!!!

Ligger i sängen och bloggar, väntar på att John Blund ska komma med sitt magiska pulver. 

Jag är lite trött men inte sliten trött utan naturligt trött! Har haft en fin dag, på förmiddan så träffade jag min samtalsgrupp som jag är med i. Det känns som jag kommer hem när jag träffar dom, de är så mysiga, så omtänksamma och att få skratta tillsammans ger energi.

I dag så fick jag den stora äran att inspirera dom med enkla sköna vardagsövningar, självklart så var soppåsarna med och lite annat smått och gott. Jag visade oxå hur man kan sportmassera sig själv med till exempel tennisbollar med mera, med mera.

Den här bilden är tagen när jag vände upp och ner på kassen när jag kom hem, det här är en skön känsla. Hoppas att jag aldrig vänjer mig vid den, så stolt över mig själv och så tacksam att jag får vara med om det här! ♥️

Lite planering tills i morron och efter jobbet så är det uteträning med bästa träningskompisen! 

Ryggsäcken är packad med en uppblåsbar boll, några gummiband och de andra redskapen finns allaredan därute i naturens egna gym. Sist men inte minst…. våran egna kroppsvikt, den funkar hur bra som helst och den har vi alltid med oss.

En av mina bästa stunder på träningsmattan……

Tid för sportmassage för hela kroppen och så fokus på STARKA FÖTTER! 

Min kropp tackar verkligen mig för att jag tar hand om den och jag tackar kroppen för att den hänger med mig i utmaningarna. ♥️

Sådana här fina stunder som jag haft de senaste dagarna är så mycket GULD VÄRDA när man lever med psykisk ohälsa. Det är de här dagarna som gör att det är lättare att klara av de där jobbiga dagarna som dyker upp mellan varven. 

Nu är John Blund på ingång så nu säger jag…..

Gonatt och Sov så gott! 😴💤💤💤💤💤

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.