TJOHOOOOO!!!

Nu duggar inläggen tätt och här kommer kvällens andra inlägg, håll till godo!

Du vet känslan…… du kommer hem från jobbet, du vet att du har gjort så gott du har kunnat med de förutsättningar som du har haft tillgängliga.

Låser upp dörren, går in, så grymt stolt över dig själv, lägger ifrån dig nycklarna och nu….. är det tid för en välbehövlig återhämtning! ♥️

En sådan känsla kickade in i mig i dag, en bra dag på kontoret och en ännu bättre eftermiddag när jag fick chansen att köra friskvård, så härlig gruppp som bjöd på sig själva och ger så mycket energi tillbaks! En go medicin som jag så väl behöver för att orka! ♥️

Här är det vattning med järnsulfat på gång, dels för mossan men oxå för mördarsniglarna. Än har jag inte sett några och jag hoppas att jag slipper dom!

Det sägs, att när vitsipporna börjar blomma så ska man ha koll på sniglarna och i slänten nedanför min gräsmatta växer det vitsippor. 

Jag är ute varenda morron och kväll och kollar läget.

Det är andra året som jag vattnar gräsmattan med järnsulfat eller rättare sagt, vi vattnar. Sören har hjälpt mig, vattna är inte så svårt men att se var har jag vattnat och inte vattnat är svårare.

Sören kom på att han kunde dra en gräns med stöveln på gräsmattan var vi vattnade senast och då blev det betydligt enklare. 

Det är lite aprilväder just nu, till och med mössan åkte på i kväll. För några dagar sedan så var jag ute i trädgården i linne och tunna byxor och sökte mig till skuggan, i solen var det för varmt.

Nu håller jag både tummar och tår att sniglarna fattar att hos mig är de inte välkomna. Kommer dom, så bjuder jag på lite Snigeleffekt och då brukar de som äter det inte komma tillbaks. Det är inte farligt för djur och växter, det minskar bara antalet sniglar och så gäller det att fånga dom oxå. 

Ju tidigare snigeljakten börjar, ju mindre sniglar blir det!

Nu ska jag sova och  i morron så ska jag träffa mina samtalsgrupp i trädgården igen.

Längtar!♥️

Gonatt och Sov så gott! 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.