TJOHOOOOO!!!! 

WoooWww, vilken härlig höstdag det har varit i dag. En Brittsommardag hörde jag någon säga och ärligt talat så vet inte jag vad en Brittsommardag är? Är det bara ett uttryck eller står det för något?

Berätta gärna för mig om du vet! 😀

Förmiddagsjobb på mitt lilla kontor och sedan hem till solen!

Jag har varit ute och bara njutit! Ätit mat ute, käkat glass och druckit kaffe!

Japp, du ser rätt! Jag äter glass direkt ifrån paketet, sådana där mysiga grejer som jag kan göra när jag är själv. Pannkakorna är inte hemmagjorda, de är inhandlade på ICA och någon annan har gjort dom åt mig. Ibland så är det rätt skönt när någon annan kan fixa något åt mig! 😉

Jag älskar mina aroniabär, så goda. Det är inte grädde på pannkakorna utan turkisk yoghurt istället! Supergott, varma pannkakor och så det här lite syrliga och sura.

Fåglarna gillar oxå bären, de lär få i sig C-vitaminer i alla fall! 😉

Gräsmattan blev klippt i dag och nu ligger nästan alla mina sommarblommor i komposttunnan, lite sorgligt samtidigt som det känns bra. Längtar faktiskt efter vinter och snö nu och framför allt att träna och busa runt i snön, så mysigt och så kul!

En dag kvar att jobba, först lite inne på kontoret och sedan så avslutar vi veckan ute i naturens egna gym! Så underbart skönt och jag längtar till skogen. Drömmer mig ofta bort till ett litet torp, där jag kan bo med några höns, getter och några katter. Odla mina egna grönsaker och leva så nära naturen som möjligt. Kanske det här bara stannar vid en dröm, men att drömma är gratis! ♥️

Nu ska jag sova och nu säger jag…..

Gonatt och Sov så gott! 🙋💤💤💤💤

Kram!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.