Av Nina Jansdotter

Mojdeh Jensen, kommer från Iran och bor i Malmö sedan många år tillbaka. Hon arbetar med olika alternativa metoder och brinner för att människor ska må och fungera bättre.

Mojdeh JensenHennes far var medicinläkare och hennes mamma var en ”klok gumma” som kunde mycket om örtblandningar och så. Mojdeh fick på så sätt ta till sig båda sidor av läkevärlden och valde då att fördjupa sig mer av vad hon fick lära sig av sin mor.
– Eftersom jag alltid har haft problem med hälsan själv och ansåg inte att jag fick så mycket hjälp av de läkare jag gick till så förstod jag att jag behövde lära mig att hjälpa mig själv, säger Mojdeh.

Hon har gått ett antal utbildningar och tagit certifikat inom flera olika alternativa metoder såsom, koppningsmassage, spaterapi, Su Jok, som är zonterapi på Koreanskt vis samt Shiatsu.
– Jag äger även en mycket speciell skanningapparat, en Physiospect, med vars hjälp man kan se olika obalanser i kroppen. Den visar även om man har  parasiter, allergier, vitaminbrist och mycket mer.

Vid utbildningen som hörde till apparaten, blev hon förvånad över att man genom att studera helhetsbilden samt balansera kroppen kan återfå hälsan, på ett naturligt sätt. Hur bra det fungerar när man stärker upp kroppen att man kan stärka upp kroppen med olika magnetterapeutiska behandlingsmetoder som finns tillgängliga i apparaten.

Hälsa på naturens eget sätt
Enligt Mojdeh så är det väldigt viktigt att man jobbar med hälsa på naturens eget sätt och att man väljer behandlingar som inte belastar kroppen med gifter utan istället avlastar kroppen.
– Det jag tycker bäst om vad gäller alternativa metoder är att de tar större hänsyn till och ser människan som en helhet.

Framtiden blir som vi bygger den, enligt henne. Om vi tar ansvar för vårt eget välbefinnande så ökar vi medvetenheten kring vad vi bör och inte bör göra för att må bra och vi lär oss mer om mer om hur vi ska ta hand om oss på bästa sätt, avslutar Mojdhe entusiastiskt.

Hon brinner för hälsa på naturens eget sätt

Gästkrönikör

Sund Var Dag bjuder regelbundet in gästkrönikörer som delar med sig av sin kunskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.