TJOHOOOOO!!

Jag tror eller är ganska så säker på att det finns en liten SKOGSMULLE i mig. När våra barn var små då var jag och en kompis Mulleledare och det var så fina år. Jag lärde mig mycket under de här åren, att se och upptäcka naturen genom barnens sätt att vara.

Kolla bilden och ser du Mulle?!

Visst är han söt och så låg jag oxå i dag. Enda skillnaden var att jag inte hade ett grässtrå i munnen. Jag har börjat att planera in ”dötid” i min vardag och då gör jag ingenting. Ingen musik, ingen mobil som stör mig, jag bara är! Pratar inte, inte ens med mig själv och det här är så skönt. 

En kvart och några gånger i veckan och de här stunderna är GULD VÄRDA! Jag kommer att lägga på mer och mer minuter efterhand.  Kroppen går ner i varv och pulsen likaså. 

Jag läste en spännande artikel och i Sydkorea har man till och med tävlat i avslappning sedan 2014. Tävlingen går ut på att under 90 minuter får deltagarna inte göra någonting, ingen aktivitet och inte prata. De ligger stilla på en gräsmatta och var 15:e minut kollas hjärtfrekvensen på deltagarna och den som kan uppvisa stabilast och lugnast puls vinner tävlingen.

Det här skulle vara kul att testa på!

När jag gick hem så upptäckte jag att på en del buskar så finns det knoppar, i november månad! 

Det är lite konstigt väder, men det är skönt och jag njuter utav att få vara ute.

Nu har jag bloggat färdigt för i dag och nu ska jag snart krama min kudde.

Gonatt och Sov så gott!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.