TJOHOOO och Gomorron på dig!

Jag har varit vaken ett bra tag nu och nu är klockan halv nio. I nästan två timmar har jag hållt på att rensa telefonen och plattan från Appar som jag inte använder! FotoApparna var inte så svåra att skiljas ifrån men det var lite värre med mina träningsAppar! Men nu är det gjort och när jag ändå var igång med att rensa så kollade jag igenom alla bilder! Där är jag inte färdig och där är det svårt! Men jag ska göra collage av bilderna och på så sätt kan jag spara många!

Men både telefonen och plattan är piggare nu och nu fanns det utrymme för uppdateringarna som låg och väntade!

Jag får lite frågor då och då, på vad jag använder för träningsAppar och det delar jag mer än gärna med mig utav!!

Är du med nu? BRA, HÄR KOMMER GÄNGET!! image

De här Apparna använder jag ofta när jag vill bli utmanad av någon och här blir jag utmanad! Det känns som jag har en PT bredvid mig och som peppar och tränar samtidigt som jag! De här använder jag både på gymmet, ute, hemma och på hotellrum! Helt perfekt!

HÄR ÄR MINA ABSOLUT FAVORITAPPAR!! De här använder jag i jättemycket i träningen och när jag planerar träningen, själv eller tillsammans med Jonas min tränare! Eller när jag vill ha ny inspiration till min träning!image

HÄR HAR DU MIN TRÄNINGSBIBEL!! 

I den här Appen så går det att köpa ett premium! Det kostar ca 100 kronor för ett år och det är värt pengarna! Här finns det möjligheter! Du kan skapa egna träningsprogram, det finns färdiga program av personliga tränare och det finns färdiga program som andra träningssugna personer har gjort! image

I Appen finns det oxå förslag på övningar i gymmaskiner och med andra träningsredskap! 

Ofta skriver jag bara VT ibland i bloggen när jag beskriver en övning! Det är förkortningen till Virtual Trainer! 

De här Apparna rensas inte bort, varken från telefonen eller plattan! Små videos som visar övningarna och de har Apparna är GULD VÄRDA!! 

Apparna kostar några kronor att ladda ned, men det är värt pengarna! Hade jag inte haft de här Apparna så hade jag inte haft så många övningar att välja på som jag har i dag! De här Apparna använder jag på gymmet, hemma, ute och inne och i alla väder!! Det är inte alltid som jag kommer ihåg tekniken i alla övningar och här är det bara att gå in och kolla på övningen, ”Just det, så var det jag skulle göra!”

De här Apparna använder jag ofta när jag har PT med Jonas! Då kan jag bara visa den övningen jag vill köra och då vet han vilken övning jag menar och då är det mycket lättare för oss båda två att få till övningen! Det som är bra oxå, det är att han kan säga, ”Den här övningen får du vänta lite med, men den här övningen får du som en utmaning!”  DET HÄR ÄR HELT PERFEKT OCH DET FUNKAR!! 

Här kommer en av MINA FAVORITBILDER! image

Den här har jag lekt med i olika fotoAppar, sparat, hämtat upp, sparat och hämtat upp och så vidare  tills jag fått den som jag tänkt mig!

Bilden betyder mycket för mig och den ger energi och den här bilden är det första jag ser när jag kollar på plattan!

Här kommer en Pepp oxå!! image

Fundera lite på den och Vill du ha ett tips? BRA!!

Påminn dig själv om, ALLT DET SOM DU HAR KLARAT AV ATT GÖRA! Jag är övertygad om att det är massor av saker och det spelar ingen roll om det är stora eller små saker! ALLT DET DU HAR KLARAT AV ATT GENOMFÖRA, ÄR LIKA VIKTIGT!! Ha med det här tänket, om du hamnar i en situation som känns lite jobbig!

Det här tänket använder jag ofta i min vardag och det är Olof Röhlander som lärt mig det och det här tänket går att träna på!

PS! Om du klickar på bilderna, blir de större och mina Appar har jag laddat ner från AppStore!

Vet du vad?

Nu ska jag äta frukost, sedan ska jag gå ut och gå och sedan fortsätta med att planera MIN TRÄNING!

En perfekt söndag som jag mår bra utav!!

Ha en go söndag och gör något som DU GILLAR ATT GÖRA! Det är viktigt!!

Vi ses och hörs!

Kram!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.