TJOHOOOO!!

Första inlägget i december månad och det var ett tag sedan jag bloggade. Jag mår bra och livet rullar på och jag ser till att jag njuter utav livet och det som händer runt omkring mig.

När jag tänker tillbaka lite på det här året, så har det hänt mycket. Jag har blivit mycket tryggare i mig själv, jag vet vem jag är och vad jag står upp för. Det har snart gått ett år sedan jag började att jobba med friskvård i kommunen och det här året har varit och är ett av mina bästa. Friskvården har blivit som ringar på vattnet, nya goa utmaningar är på gång och jag njuter samtidigt som jag har båda fötterna på jorden, blicken är framåt och huvet högt. 

Min egna träning betyder mer och mer för mig, försöker att köra så varierad träning som det bara går. Mycket yoga har jag lagt in i min träning och det är en träningsform som jag uppskattar mer och mer. Jag är mitt i nuet när jag kör övningarna och det ger mig mycket tillbaka.

Sportmassagen och rörelseträningen tillsammans med yogan, är tre viktiga delar i min egna träning. Kroppen, huvet och själen får en skön och välbehövlig återhämtning här. 

Ju mer jag är ute i naturen, ju mer uppskattar jag det där lilla enkla i mitt liv.

Lite adventspyssel har det blivit och i all enkelhet. En fin gren med mossa och några grankvistar fick följa med mig hem från en träningsrunda i skogen.

Det här räcker för mig, inte har det kostat något heller. Snören och lite ståltråd hade jag hemma och när julen är slut så kan jag använda grenen till att träna med. 

I kväll så gjorde jag en annan variation på ingefärsshot, det blev en JAMU istället. Fyra ingredienser, ingefära, citroner, honung och gurkmeja. Så enkelt att göra och inte behövde den kokas heller. Jag gillar färgen och den är godare än den vanliga ingefärsshoten och gurkmeja är nyttigt. Det finns färsk men jag använde pulver och det funkar det oxå.

I morron så tänder vi första ljuset i advent och jag tar det lugnt. Hos mig finns det ingen julstress, jag njuter utav glögg, tända ljus, tystnad, stillhet och att få umgås med mig själv. Jag trivs med livet och när jag är kompis med mig själv, så känner jag mig inte ensam.

Ha en mysig advent, ta tillvara på den här tiden och njut utav livet!

Kram och Vi ses!

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.