TJOHOOOO!!!! 

En ny och solig morron utanför mitt fönster, jag är ledig och längtar ut, snart så är det dax att gå ut och njuta utav det fina vädret!

🍀☀️LITE HÄRLIGT PYSSEL I TRÄDGÅRDEN OCH MED NJUTNING🍀☀️

Jag hängde med mig själv i går kväll och det var mitt egna val, så skönt! Var inte och tittade på någon eld men jag såg den på avstånd ifrån min baksida. När det var dax för raketerna så hade jag en bra plats, kunde titta på dom utan att behöva få ont i nacken. 😉

Instagram gillar jag och jag följer ett antal personer och oftast så är det dom som gillar träning, natur, friskvård och hälsa. Helt enkelt det jag själv är intresserad utav.😉

Martin Melin, polis och författare följer jag och han är bra. 😀 När jag kollade på hans inlägg i går så hade han lagt ut en bild på att han och hans barn skulle vara med i Barnkanalen och i programmet 

”GÄST I SPENATEN” och jag blev lite nyfiken och med facit i hand så är jag glad för det. Programmen är inspelade på ett kollektiv och där alla hjälps åt med allt.

Det finns flera avsnitt, det är artister och deras barn som är med i programmet. Under två dagar så får de testa på ett helt annat liv, mobilfritt, inga plattor och inga datorer. Utedass, inget rinnande vatten men det de får vara med om istället är helt underbart! ❤️ Maten är vegetarisk och att bara se deras sätt att odla grönsaker, höra när de berättar om hur de lever sin vardag, bara det gav mig ett lugn. 

De får vara i en helt underbar natur och miljö och där finns ingen stress. Så kul att se hur både barnen och deras föräldrar varvade ned och hur de uppskattade det som de fick vara med om.

Själv fick jag många Aha-upplevelser som jag kan ta med i min vardag! Små fina tips och ett som jag ska testa det är att göra egna bivaxdukar, bilden nedan är lånad!

Perfekta att använda till ost, bröd med mera….

Jag kan verkligen rekommendera att du tittar på det här, ❤️TITTA OCH NJUT‼️❤️😉

Jag gillar mer och mer det här gamla och kolla mina sockerkaksformar! Den minsta är min allra, allra första som jag köpte när jag flyttade hemifrån första gången och då var jag ca 18 år. Den hänger med och funkar jättebra, den andra räddade jag ifrån att hamna på återvinningen. 

Vet att den kvinnan som ägt den hade ett stort intresse som stavas bakning. Det är mycket smet som hamnat i den, inte helt rund längre men helt OK att baka i.

Vågen som står på bänken har min mamma haft och jag kommer fortfarande i håg hur kul jag tyckte det var att leka med den. Nu står den på min bänk och jag älskar den‼️

Hinken kommer ifrån samma ställe som sockerkaksformen, så det finns en historia här!

NU släpper jag plattan och Ha en fin dag! ☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Kram! 💞

 

 

 

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *