TJOHOOOO!! 

Att få vakna upp tillsammans med en blå himmel, det gör mig så tacksam till ❤️LIVET❤️.

Jag uppskattar vilket väder som helst egentligen, men en blå himmel ger mig det där lilla extra.

Det här inlägget skulle du fått läsa i går kväll men jag kopplade av så totalt efter jobbet, hittade mitt egna inre lugn och det var helt enkelt inte rätt tillfälle att blogga just då.

En go jobbvecka är över och den har gett mig mycket tillbaka och förhoppningsvis så har jag oxå kunnat stoppa in lite i den! 😉 Jag vet att jag har gjort det‼️😀

Den här bilden med en underbar blå himmel, är tagen när jag körde friskvård i går på jobbet och under nedvarvningen.  Det jag tränar på själv och försöker att inspirera andra med, det är att vara tacksam för det som jag/vi har, uppskatta det som finns därute i naturen, stanna upp och njuta utav livet.

Om du frågar mig, så ingår det här oxå i uteträningen. Att träna ute handlar inte bara om att köra på med en massa övningar och bättra på flåset, det finns så mycket mer. Dofterna, vinden, djuren som kommer fram och säger: ”Hej på dig och vad kul att se dig!” Lugnet, stillheten och bara få vara! ❤️

Jag har lagt ner många timmar av mental styrketräning för att hitta den här tacksamhetskänslan, men varenda liten sekund, varje minut som det tagit mig är så mycket  🌟GULD VÄRT.🌟

Så här såg min lunchrast i går, kanske inte den nyttigaste lunchen men så otroligt skönt att få sitta utanför BILTEMA och bara njuta lite innan jag skulle iväg på ett möte. 

Jag uppskattar att få vara lite själv på min lunchrast, är nog ganska så osocial mellan varven men det är mitt sätt att orka. Det gäller att hitta ”det där” som känns bäst för mig och det som är bäst för mig, kan självklart vara tvärtom för någon annan. 😀

När jag kom hem ifrån Vetlanda i går, så såg det ut så här‼️😎☀️☀️☀️☀️☀️

Solsängen ute på gräsmattan, gott kaffe och en glassbåt!

(Såklart, det här var efter lite mat i magen.)😉

Innan jag började att köra mental styrketräning med hjälp utav Olof Röhlander, så hade jag inte den här förmågan att kunna koppla av så här som jag kan köra i dag.

INNAN…. så var jag superstressad inombords, min andning satt någonstans vid bröstet,  axlarna uppe vid öronen och ständigt på väg och vart jag var på väg, det har jag inget svar på.

NU…. är jag sällan stressad. Även om det är mycket på gång och när nya utmaningar dyker upp så försöker jag alltid att hitta mitt egna inre lugn. Får jag bara några minuter över, så äger jag dom. Kopplar av, tar några djupa andetag, blundar och bara är en liten stund. De här minuterna gör stor skillnad för mig.

Det måste få finnas luft i våra almanackor och den luften är det bara vi själva som kan boka in.

Vi bokar in möte på möte, men ibland så har jag en känsla utav att vi glömmer bort det som är det absolut viktigaste……

❤️”BOKA IN EN TRÄFF MED MIG SJÄLV”❤️

Har du inte gjort det, så är det dax att göra det och det rätta tillfället för det, kan vara just i dag! 😀

Det här handlar inte om att vara egotrippad på något sätt, istället så handlar det om att ta hand om oss själva, så att vi kan få må så bra som möjligt. 😀

NU SKA JAG TA HAND OM MIG SJÄLV OCH PÅ MITT LILLA SÄTT!! 😎☀️☀️☀️☀️

Ha en fin dag och Njut utav livet medans det pågår! ❤️☀️🍀

Kram och Vi ses senare!

 

 

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *