TJOHOOOO!!!

Nu är jag tillbaka i bloggen igen efter ett litet uppehåll. Mycket har hänt de senaste veckorna, en av mina nära och kära blev akut sjuk och när något sådant här händer, så får livet ett annat perspektiv.

Så tacksam att allting har gått så bra som det har gjort och återigen……

När vi tänker träning, tänk inte bara i nuet utan tänk framåt oxå. När eventuella sjukdomar och skador drabbar oss, så har vi nytta utav att vi rört på oss. Så mycket lättare att rehabträna om träningssuget finns där och vi är bättre rustade om vi rör på oss. En promenad på en halvtimme gör skillnad, du kan dela upp den där halvtimmen och får du upp flåset så mår både du och kroppen bättre. ♥️

Så här såg det ut under min kvällspromenad för några timmar sedan. Vi har fått vinter igen och det här känns riktigt bra, så mysigt att gå i en vit vintervärld. 

Jag gillar att promenera och som du ser, mina älskade BungyPump stavar är med mig. De är absolut mina allra, allra bästaste träningskompisar och nu när det är så halt så är de ett stöd oxå. 

I dag har det varit en riktig go dag på jobbet, avslutade veckan med ett pass ute i naturens egna gym och det här passet blev lite av en premiär.

Jag har länge, länge drömt om att få till en grupp som jag kan träna tillsammans med. Det har varit lite segt men så helt plötsligt så hände det. Jag bestämde mig för…. NU ELLER ALDRIG och att vänta på att ”någon annan” ska fixa det är inte riktigt min grej. Jag förankrade det här hos min arbetsgivare, fick go och positiv feedback och nu är vi igång.

Så skön känsla och när jag var ute i kväll så gick jag med en skön tacksamhetskänsla i kroppen.

Har jag bestämt mig för någonting, så brukar jag hitta ett sätt att nå dit jag vill. Mycket handlar om inte vika ner mig när uppförsbackarna kommer, att kämpa för det som jag brinner för och att drömma om det jag längtar så mycket efter att få göra. ♥️

Nu tar jag helg och ska njuta utav naturen, frisk luft och det viktigaste….

♥️LEVA LIVET MEDANS DET PÅGÅR!♥️

Må så gott och Var rädd om dig!

Kram och Vi ses!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.